Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

MamaMilla

Babysengetøj i flere udgaver

Mangler du sundt babysengetøj til dit barn, så har MamaMilla et super skønt udvalg af babysengetøj. Deres udvalg af babysengetøj er super sødt, hvor du finder mange forskellige udgaver af babysengetøj. I udvalget af babysengetøj finder du babysengetøj med mønstre, og du kan finde babysengetøj med små figurer. Er du for eksempel glad for babysengetøj med mønster, så finder du noget super sødt babysengetøj i hvid med et smukt ternet mønster. Klik ind her på deres inspirerende online shop www.mamamilla.dk og find det skønne udvalg af babysengetøj. Der er helt sikkert noget babysengetøj, der passer til din baby og din stil.

Babyudstyr i 100 % Oeko-tex certificerede materialer hos MamaMilla

MamaMilla er et brand, der går op i kvalitet og sunde materialer. Deres produkter er derfor designet med fokus på børns univers og i 100 % Oeko-tex certificerede materialer. På deres shop finder du for eksempel et babynest, der er betrukket med 100 % Oeko-tex certificeret bomuld. Du er derfor sikker på at dit barn ikke bliver udsat for skadelige eller allergifremkaldende stoffer, da 100 % Oeko-tex certificeret bomuld ikke indeholder usunde stoffer. Klik ind her på deres shop www.mamamilla.dk og find den flotte babynest i 100 % Oeko-tex certificeret bomuld, så dit barn kan sove trygt.

Har du spørgsmål til udvalget af sengetøj eller den 100 % Oeko-tex certificerede babynest, så kontakt endelig MamaMilla. Du finder deres kontaktoplysninger her www.mamamilla.dk.

Skab sunde omgivelser for dit barn med babysengetøj eller babynests i 100 % Oeko-tex certificerede materialer fra MamaMilla. Besøg dem her på linket www.mamamilla.dk.

13 February 2017