Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

LÉHOF

Børnehårbøjler – mere info hos LÉHOF

Børnehårbøjler er en utrolig god og let måde at sætte dit hår lidt alternativt på, når de kedelige hverdage bliver lidt for grå. Derudover er de utrolig gode til at holde håret på plads, så de mindste i familien ikke blive irriteret over hår i øjnene, eller hvis de eksempelvis, skal dyrke idræt i skolen eller andetsteds. Så hvis du skal have børnehårbøjler til de mindste i familien, kan du med fordel lige lave en lille forberedelse inden du går på udkig. Der findes nemlig et utroligt stort udvalg af forskellige bøjler i forskellige farver og pasformer, så det kan godt blive en svær opgave at finde en som passer dig godt. Udover disse faktorer findes der også forskellige motiver og kamme. Så når du har fundet ud af hvilke af disse faktorer, som betyder mest for dig og hvordan de præcist skal være, kan du med fordel give LÉHOF et besøg. Her kan du nemlig finde et utroligt stort udvalg af børnehårbøjler med mange forskellige af de ovenover nævnte faktorer, så du kan finde det allerede bedste alternativ til dig selv og dit hår. Når du besøger LÉHOF, er det vigtigt at understrege, at de børnehårbøjler du finder på deres webshop har en lidt mindre bredde, således at bøjlerne sidder tættere på hovedet af de små poder. Derudover henvender størstedelen af bøjlesortimentet sig til børn fra cirka 3 år og opefter, men det kommer selvfølgelig helt an på størrelsen af hovedet på barnet. Med disse hårbøjler bliver børnene hurtigt klar til diverse arrangementer, fester, børnehaven eller en helt fjerde lejlighed.

6 February 2018