Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

Ollifant

Huttelihut huer og andet i accessories til børn

Tager du et kig på deres hjemmeside her www.ollifant.dk, kan du hurtigt få et godt overblik over deres store udvalg af kategorier, der både indeholder tøj til babyer og større børn samt interiør og pyntesager til børneværelset. I deres kategori af tøj og accessories til børn, kan du se deres populære Huttelihut huer, som har vundet indpas hos mange mødre. Med Huttelihuts smukke og fine mønstre og stoffer, er Huttelihut huer super søde og flotte, og vil med garanti passe perfekt til dit barn. Hvis du har nogle spørgsmål til deres udvalg, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen eller deres hjemmeside.

DAY stringbags til børne artiklerne

Når du besøger deres hjemmeside her www.ollifant.dk, kan du også tage et kig på deres udvalg af de populære DAY stringbags, som er super smarte for dig, der ønsker at have en smart og klassisk taske til alt dit udstyr til dit barn. DAY formår at skabe design, der både er super smart og klassisk samtidig med at det er i en god kvalitet, der holder i mange år. Derfor kan du få glæde af din stringbag i mange år. Hvis du har nogle spørgsmål til deres sortiment af produkter, er du altid velkommen til at kontakte dem, hvor de glædeligt vil hjælpe og rådgive dig i dit køb. Se deres DAY stringbags her www.ollifant.dk.

Hvis du finder noget, som du mangler på deres hjemmeside, kan du med stor fordel benytte dig af deres smarte online webshop, der giver dig mulighed for at få en nem og hurtig handel.

18 April 2017