Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

Parcellet

Bestil danske produkter som fx en Filibabba babynest

Det kan være svært at give sin baby en ordentlig nattesøvn nogle gange. Måske føler babyen sig utryg eller måske har den problemer med at ligge ordenligt. Hos Parcellet finder du heldigvis de såkaldte babynests. En babynest giver dit barn den optimale nattesøvn, eftersom den omfavner barnet og dermed giver en varm tryghedsfølelse, der føles som morens mave. Hos Parcellet finder du Filibabba babynests, der er i super god kvalitet. Filibabba er et dansk mærke, der går højt op i bæredygtighed og kvalitet og laver babynests, der er dansk produceret. Dit barn undgår derfor at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer. Blandt udvalget af babynests fra Filibabba finder du babynests i mange farver, der både henvender sig til drenge og piger. En babynest er også super praktisk, da den formindsker sengen, hvis vuggen eller sengen er en smule for stor. Dermed holdes barnet også varmt og føler sig trygt. Besøg www.parcellet.dk og se hele udvalget af Filibabba babynests, samt mange andre produkter fra Filibabba og andre anerkendte mærker.

FUB børnetøj i strik kan holde i længere tid

Der er intet bedre end lækkert og strikket børnetøj. Hos Parcellet finder du FUB børnetøj i strik. FUB er et dansk mærke, der producerer børnetøj i bæredygtige og lækre produkter. Med mere end ti års erfaring, sikrer du dig et godt produkt, når du køber børnetøj fra FUB. Meget af børnetøjet fra FUB er i unisex designs og der er derfor masser af tøj at vælge imellem, hvad end du er på udkig efter børnetøj til en dreng eller en pige. Blandt udvalget af FUB børnetøj i strik på Parcellets hjemmeside, finder du børnetøj i form af trøjer, bukser, huer og meget mere. Parcellet har et kæmpe udvalg af børnetøj fra FUB til nogle af de skarpeste priser. Klik ind på Parcellets hjemmeside og se hele udvalget af FUB børnetøj i strik.

12 April 2017