Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

Mini Nord

Mini A Ture tøj til børn kommer i en fantastisk kvalitet

Vi går meget op i hvordan vi ser ud og hvad for noget tøj vi har på. Det gælder både udseendemæssigt og kvalitetsmæssigt – mere præcist, hvilke materialer tøjet er fremstillet i og om hvorvidt det er sundhedsskadeligt eller ej. Dette er for mange også vigtigt at tage hensyn til, når det kommer til ens børn og det er her, at Mini Nord kommer ind i billedet, da de har et stort sortiment af børnetøj, der både er lækkert og ikke er sundhedsskadeligt. Udvalget byder blandt andet på Mini A Ture tøj til børn. Mini A Ture tøj til børn kommer fra det danske mærke, Mini A Ture, der igennem mere end femten år har skaffet sig masser af viden om, hvad det er der skal tages højde for ved produktion af børnetøj. Tøjet er både funktionelt og behageligt for barnet og da der er taget højde for tidens trends og sat et stort fokus på, at fremstille moderne og sejt børnetøj, er Mini A Ture tøj til børn et ideelt valg af børnetøj. Du kan læse meget mere på www.mininord.dk.

Petit by Sofie Schnoor børnetøj er elegant og behageligt

Herudover finder du også Petit by Sofie Schnoor børnetøj blandt Mini Nords store udvalg. Sofie Schnoor tøj har det flotte design som vi alle ønsker og derudover har det en utrolig god kvalitet og er fremstillet i materialer, der kan holde i mange år. Ligegyldigt hvilken smag du har og foretrækker finder du helt sikkert Petit by Sofie Schnoor børnetøj, som du vil blive vild med. Sortimentet byder både på børnetøj med lækkert print, flotte farver eller tøj i helt simple og neutrale designs og farver. Find børnetøj i høj kvalitet til dit barn og klik ind på www.mininord.dk og se det store udvalg af Petit by Sofie Schnoor børnetøj til skarpe priser samt en helt masse andet børnetøj fra andre mærker.

Med hjælp fra Mini Nord kan du give dit barn det helt perfekte tøj, hvad angår design og kvalitet. Læs mere på deres hjemmeside.

5 September 2017