Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

Børnebiksen

Regntøj til børn kan købes fra flere brands

Bruger dine børn meget tid udendørs, vil du selvfølgelig være nødt til, at finde dem overtøj til de forskellige årstider, så de ikke bliver syge. Børnebiksen har det perfekte overtøj, der ikke blot vil holde dine børn varme, men som også sørger for at de er tørre. I deres udvalg finder du nemlig regntøj til børn, i en god kvalitet, der sikrer at de har den bedste beskyttelse i regnvejret. Regntøj er vigtigt når dine børn skal ud i det dårlige vejr, så de kan undgå at blive gennemblødte. Derfor vil det være en god ide, at du tager ind forbi Børnebiksen, hvor du kan finde det helt rigtige regntøj til børn, så du trygt kan sende dine børn ud i det våde vejr.

En masse i aktivitets legetøj online hos Børnebiksen

Der er ikke noget mere praktisk at give dine børn, end legetøj der aktiverer dem, og gør det sjovere for dem at lære. Hos Børnebiksen finder du derfor også, et udvalg af forskellige typer legetøj, der gør det muligt, at aktivere dit barn. Det er nødvendigt for dit barn at være aktivt, og der er ikke nogen bedre måde at gøre det på, end at gøre det gennem leg. Med de forskellige muligheder du har, kan du være sikker på, at finde det som vil være bedst til dit barn. Du kan være sikker på, at der vil være hurtig levering, så står du og mangler lige nu, vil det ikke tage lang tid før det kommer. Aktivitets legetøj fra Børnebiksen er uden tvivl uundværligt for dit barn.

17 October 2017