Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

MiniE

Badebleer til de badeglade små mennesker

MiniE er en fantastisk shop for dig, som går op i økologiske og miljøvenlige produkter til dig og dit barn. På deres shop har de samlet skønne produkter til hverdagen, som kan forkæle jer med bløde tekstiler og smarte løsninger. Er du for eksempel på udkig efter badebleer, så din baby kan komme i svømmehallen, så finder du de populære badebleer fra Bambino Mio. Bambino Mio har skabt en skøn serie af badebleer til de mindste. De har for eksempel en sød model til piger, som er lige til at hoppe i. Modellen har sjove ponyer i forskellige farver på en lyserød baggrund. Klik ind her minie.dk og læs mere om de smarte badebleer.

Menstruationskopper er i dette sortiment

Er du træt at tamponer og bind, så er en menstruationskop måske løsningen for dig. Hos MiniE har de samlet forskellige menstruationskopper fra de bedste producenter, hvor blandt andet OrganiCup er rigtig god. OrganiCup fremstiller deres menstruationskopper i økologiske materialer, hvilket betyder, at den ikke indeholder skadelige stoffer. Deres kopper skal kun tømmes to gange i døgnet og de kan holde i 10 år. Når du køber deres kop kommer der en grundig vejledning med, så du hurtigt kan lære at bruge den. I vejledningen kan du også læse om, hvordan du rengør den under og efter din menstruationsperiode. Klik ind her minie.dk og læs mere om de praktiske menstruationskopper fra OrganiCup.

Skab en let hverdag med mulighed for svømning hos MiniE. Besøg dem her minie.dk og find deres smarte badebleer og menstruationskopper, så du og dit barn kan komme i vandet.

10 September 2017