Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

Børnebiksen

Sjov tumleleg med legetøj fra bObles hos Børnebiksen

Legetøj fra bObles er fremstillet i hårdt skum og beregnet til at barnet kan tumle rundt med legetøjet i timevis. Ud over at legetøj som dette giver plads til timevis af leg og sjov, så er bObles legetøj også et motorisk legetøj, hvilket betyder, at det gør det muligt at udfordre og udvikle barnets motorik gennem leg. bObles er designet som forskellige dyr, og man kan vælge blandt en almindelig størrelse og en mini størrelse, som er lettere at håndtere for de helt små børn. Ud over at legetøjet kan bruges til leg og tumlen, kan det også bruges som et lille møbel til børnene. bObles er derfor et yderst funktionelt og alsidigt stykke legetøj, som bl.a. forhandles på hjemmesiden bornebiksen.dk.

Ud i det blå med en Baby Jogger

Som en lille familie vil man fra tid til anden også gerne på små udflugter – og hertil egner en Baby Jogger sig rigtig godt. En Baby Jogger er nemlig en type klapvogn, som er let at klappe sammen og ikke fylder meget i bilen. Den er derfor let at have med på udflugter. Samtidig er en Baby Jogger udstyret med nogle praktiske hjul, som gør det ganske let at komme rundt, når man er på udflugter. Har man meget konkrete behov – eksempelvis hvis man går ture i et kuperet terræn – så kan man også finde en Baby Jogger, der tilgodeser disse behov. Hvis man gerne vil kigge til nærmere på udvalget af denne praktiske og funktionelle klapvogn, så forhandles de bl.a. hos Børnebiksen.

9 August 2017