Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

HippoMini

Bee-Bot lærer børn at programmere

Bee-Bot er der perfekte måde for børn at komme i gang med at programmere. Den lille børnevenlige Bee-Bot lærer børnene om kontrol, og er designet så den er sjov at eksperimentere med. Dette er en overraskende sjov oplevelse for rigtig mange børn, som jo i forvejen er vant til at færdes med mange forskellige slags elektronik og digitale læringsmidler. Ud over selve Bee-Botten, så finder man også en række forskellige typer sjovt tilbehør, så som måtter med tal, bondegårdstema, havneby-tema og meget mere. På den måde kan I nemt udvide de mange muligheder for at have sjov, og samtidigt lære noget, når Bee-Bot anvendes i skolen.

De fleste seriøse uddannelses institutioner har digitale læringsmaterialer

Du finder altid et fantatisk udvalg inden for moderne læring hos HippoMini, også kaldet digitale læringsmidler. Digitale læringsmidler omfavner en bred vifte af elektronisk udstyr, designet til at anvendes i undervisningen. Det gælder eksempelvis 3D printere, LittleBits, Makerspace og tidligere nævnte Bee-Bot. Du kan lære meget mere om de forskellige typer digitale læringsmidler som forhandles på www.hippomini.dk. Der synes ikke at herske nogen tvivl om at HippoMini drives af folk der ved hvad de har at gøre med. Der er masser af variation i udvalget af digitale læringsmidler, og de grundige produktbeskrivelser sikrer, at man nemt kan få en grundlæggende ide om hvad de forskellige digitale læringsmidler til moderne læring bruges til. Mere information kan naturligvis hentes ved at kontakte den venlige og kyndige kundeservice. Klik ind på www.hippomini.dk allerede i dag, og se det fantastiske udvalg i digitale læringsmidler så som Bee-Bot, som kan være med at stimulere undervisningsmiljøet i skolen.

2 March 2017