Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sponsorer

Rene ord for pengene
Digitalt bureau i Aarhus
Søgemaskineoptimering Aarhus
App Store Optimering (ASO)

 

HippoMini

iPad Studio – se mere info online hos HippoMini

HippoMini er en innovativ virksomhed, som har specialiseret sig i at samle de bedste løsninger målrettet teknologi og læring. På deres hjemmeside finder du blandt andet iPad Studio. iPad Studio er en løsning, som giver dig mulighed for at skabe et lærerigt miljø, hvor eleverne kan arbejde med film, lyd og billeder. Her finder du blandt andet iOgrapher Kit, som er et kit, der forvandler din tablet til et helt filmstudio. Det indeholder blandt andet en tripod, mikrofon og linse, som tilsammen giver eleverne mulighed for at optage billeder og lyd i høj kvalitet. Klik ind her www.hippomini.dk og læs mere om det kreative iPad Studio, så dine elever kan skabe professionelle film.

Digitale matematik undervisningsmaterialer kan hjælpe med forståelsen

Har du et ønske om at udvikle din undervisning, så er digitale matematik undervisningsmaterialer helt sikkert noget, der kan inspirere dig. Hos HippoMini har de samlet et bredt udvalg af digitale matematik undervisningsmaterialer, som er lige til at implementere i undervisningen. Her finder du for eksempel Play Osmo, som er forskellige koncepter, der arbejder med tal og opgaver. Play Osmo udgangspunkt er, at kombinere talopgaver med sjove spil, som gør læringen med udregninger meget sjovere for børnene. Klik ind her www.hippomini.dk og læs mere om Play Osmo og andre digitale matematik undervisningsmaterialer, så du kan skabe et sjovt læringsmiljø for dine elever.

Skab de bedste rammer for elevernes læring med iPad Studio og digitale matematik undervisningsmaterialer hos HippoMini. Besøg dem online her www.hippomini.dk og find en masse inspiration med det samme.

26 August 2017