Emofabrik.dk - Alt til kaffe og meget mere

Hos emofabrik.dk finder du alt til kaffe og meget mere. Du finder f.eks. Bodum stempelkander og et hav af espressomaskiner fra alle de kendte kvalitets mærker, du finder også handpresso som er en smart håndpresser til espresso så du kan drikke din yndlings espresso alle steder.

Bodum stempelkander laver ikke kun fantastisk kaffe, det er også dansk design når det er bedst. Bodum blev etableret i 1944 af Peter Bodum og er i dag et af de største danske navne indenfor design og kvalitet af højeste standart. Vi hos emofabrik.dk har f.eks. et udvalg af Bodum stempelkander som er håndlavede af solid messing og krom vi har også Bodum mælkeskummer og meget mere fra det smukke danske design, Bodum.

Til din Bodum stempelkande finder du et stort udvalg af lækker espresso kaffe fra det italienske mærke Pascucci. Du finder både økologisk espresso kaffe som er delvist fairtrade og du finder espresso kaffe med lavt koffein indhold og meget mere. Vi har alt det bedste espresso kaffe fra italienske Pascucci, så du finder helt sikkert din nye yndlings espresso kaffe her.

Hvis ikke du er til handpresso eller stempelkander så finder du et kæmpe udvalg af espressomaskiner fra de største leverandører fra hele verden. Du finder f.eks. Rancilio, Nuova Simonelli, Rocket og mange flere lækre espressomaskiner. Find din nye espressomaskine, handpresso eller stempelkande og espresso kaffe hos emofabrik.dk og vær sikker på højeste kvalitet og smagsoplevelser udover det sædvanlige.

                                                Børneliv - Viden om børn! - 2013