Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Nyheder fra Ju-Ju-Be!

Normalt beskæftigere redaktionen sig ikke med reklame, men vi har valgt i dette tilfælde at gøre en undtagelse, da vi i sandhed mener at uhyr praktiske pusletasker fra Ju-Ju-Be vil komme vores brugere med blebørn, til gode.

 

Nyheder fra Ju-Ju-Be!

 

 

2008-09-29

Ju-Ju-Be er pusletasker og babyudstyr, der kombinerer flot design, høj kvalitet og gennemtænkt funktion.
My Little Star præsenterer nu to nye vidunderlige farver i kollektionen. Efterårsnyhederne hedder CinnamonChampagne & LotusLullaby. Derudover præsenteres den nye spændende taskemodel BeLight.

CinnamonChampagne og LotusLullaby er to herlige farver, som passer særdeles godt til alle de sorte barnevogne, der sælges, og de vil helt sikkert lyse op i efterårsmørket.

 

BeLight er en spændende taske til en supergod pris. Den er vendbar i to forskellige farver og har et skulderbånd, hvis længde kan varieres efter ønske.

 

Ju-Ju-Be blev startet i USA af Joe Croft og Kristin Hunziker under mottot Smarte tasker til Smarte forældre.Kollektionen består af pusletasker i flere forskellige modeller og hele 14 forskellige farver og mønstre at vælge imellem samt meget tilbehør som eksempelvis suttetasker, flaskeetuier og køletasker til babymad.

Materialet er nøje udvalgt, ingen detaljer i plast eller velcrobånd, der går i stykker eller slides op. Funktionen er gennemtænkt, og produkterne er lette at rengøre. Taskerne har en lys inderside, der gør det enkelt at finde det, man skal bruge, særskilt opbevaringsrum på bagsiden til pusleunderlaget med små åbninger i hjørnet, så man kan børste krummer og andet småsnavs ud, fleksible nøgleremme, smart magnetlukning for nem åbning og lukning plus meget mere, der letter hverdagen for småbørnsforældrene!

Flere af produkterne fungerer til mere end babytiden. BeQuick er en mindre etuitaske, der også fungerer udemærket som toilettaske, BeMine er en lille pung, som kan hænges på pusletasken eller barnevognen, men som også kan anvendes som skuldertaske af kvinder i alle aldre, og PackaBe er en rigtig familietaske, som efter babytiden kan bruges som picnictaske.
 

 
 

 

 

 

 

 

 

17 November 2014