Øvrige artikler

Her finder du artikler der ikke nødvendigvis vedrører børn og unge.

Det er enormt moderne at opgradere på hjemmefronten, både hvad angår hus og have, og hjemmets uderum får mere og mere betydning for det sociale liv. Det betyder, at interessen for at integrere et spabad i haven aldrig har været større. Det er en tilføjelse til dit hjem, der favner afslapning, wellness og kvalitetstid med familie og venner. Dansk Spa Design hjælper med eksklusive løsninger, der giver dit hjem et nyt udtryk, som både er flot og funktionelt.
Er du blevet inviteret til fest med et bestemt tema? Skal dine børn til fastelavn og slå katten af tønden? Eller har du planer om at holde den mest uhyggelige Halloweenfest? Så er det helt rigtige kostume et af de vigtigste elementer. Der er mange steder at gå hen, når du søger kostumer, men hvis du gerne vil troppe op i den fedeste udklædning, har Fest og Farver din ryg. Her finder du nemlig et stort udvalg af festlige kostumer til både voksne og børn til skarpe priser.
Botox er et navn, der ofte forbindes med kosmetiske behandlinger, men midlet har også en bred vifte af andre anvendelsesmuligheder, der strækker sig langt udover det rent æstetiske. Hos en klinik som Kosmetisk Hviidsminde anvendes botox til både kosmetiske og medicinske formål, hvilket understreger stoffets alsidighed og effektivitet. Læs her og bliv klogere på, hvordan midlet kan være en god løsning i flere forskellige situationer – f.eks. når du er forælder.
Den populære skidestination, skiferie i Trysil, ligger i hjertet af de norske fjelde, hvor sne, sjov og skiløb venter på hele familien. Trysil er en ægte perle. Her får du en enestående skioplevelse, uanset om du er nybegynder eller en erfaren skiløber. Der er pister for hele familien, snesikkerhed, afterski og mulighed for off-piste. Hos Norsk Rejsebureau vil de gøre deres til, at deres kunder får en uforglemmelig skiferie med børn.
Forældre ved, hvor vigtigt det er at skabe et inspirerende og legende miljø på børneværelset. Med plakaterne fra det brede udvalg fra Plakat CPH kan du bringe magien ind på dit barns værelse. Find inspiration herunder og få hjælp til at skabe sjov, farve og personlighed til børneværelset til glæde for både børn og forældre.
I maj lancerer Libero et nyt initiativ for at inkludere og fremhæve børn og dem omkring dem, der kæmper med sygdom. Ved at dele fire familiers historier vil Libero synliggøre og skabe forståelse for, hvad det betyder at leve med sygdom. Som en del af initiativet lanceres en børnebog for at løfte emnet på en let og pædagogisk måde. I en begrænset periode ændres designet på bleerne også. Initiativet støtter SMILfonden.
Cirka 40.000 danskere over 65 år bor på plejehjem. Vi får flere og flere ældre i vores samfund, og det betyder, at der er flere danskere, der får brug for hjælp til hverdagen. Det gælder også vores familiemedlemmer. Mange voksne danskere er med til at hjælpe deres forældre med indkøb og omsorg. Men det kan også clashe i en hverdag, hvor man måske også skal passe egne børn. Hvis forældrene vælger plejehjem, er der nogle ting, man skal være opmærksom på.
Hver tredje ung i alderen 15-29 år ryger cigaretter eller bruger røgfri nikotinprodukter, såsom snus, vapes og nikotinposer. Det viser ny §RØG- rapport.
Udgivelses dato: 11.03.23 Skrevet af Inge Konge Ludvigsen, Majbrith Annesen og Dorthe Steiniche. De har alle mange års praksis erfaring som udøvende psykoterapeuter i arbejdet med børn og deres voksne.
Forældre mener ofte, at deres vigtigste rolle i livet er at opdrage deres børn, så de kan leve et godt liv i fremtiden. Selvom der er mange forventninger til forældre, hvad angår opdragelse, så skal man ikke slå sig selv oven i hovedet, hvis man ikke kan leve op til alle krav. Men vil man gerne gøre sit bedste som forælder, er der nogle ting, man kan vælge at fokusere på.

Mad til børn

10 February 2023

Far og mor

13 January 2023

Unge

13 January 2023

Handel

13 January 2023

Baby

13 January 2023

Udendørs leg

13 January 2023

Børneværelset

13 January 2023

Børnetøj

13 January 2023