Øvrige artikler

Her finder du artikler der ikke nødvendigvis vedrører børn og unge.

Forældre ved, hvor vigtigt det er at skabe et inspirerende og legende miljø på børneværelset. Med plakaterne fra det brede udvalg fra Plakat CPH kan du bringe magien ind på dit barns værelse. Find inspiration herunder og få hjælp til at skabe sjov, farve og personlighed til børneværelset til glæde for både børn og forældre.
I maj lancerer Libero et nyt initiativ for at inkludere og fremhæve børn og dem omkring dem, der kæmper med sygdom. Ved at dele fire familiers historier vil Libero synliggøre og skabe forståelse for, hvad det betyder at leve med sygdom. Som en del af initiativet lanceres en børnebog for at løfte emnet på en let og pædagogisk måde. I en begrænset periode ændres designet på bleerne også. Initiativet støtter SMILfonden.
Cirka 40.000 danskere over 65 år bor på plejehjem. Vi får flere og flere ældre i vores samfund, og det betyder, at der er flere danskere, der får brug for hjælp til hverdagen. Det gælder også vores familiemedlemmer. Mange voksne danskere er med til at hjælpe deres forældre med indkøb og omsorg. Men det kan også clashe i en hverdag, hvor man måske også skal passe egne børn. Hvis forældrene vælger plejehjem, er der nogle ting, man skal være opmærksom på.
Hver tredje ung i alderen 15-29 år ryger cigaretter eller bruger røgfri nikotinprodukter, såsom snus, vapes og nikotinposer. Det viser ny §RØG- rapport.
Udgivelses dato: 11.03.23 Skrevet af Inge Konge Ludvigsen, Majbrith Annesen og Dorthe Steiniche. De har alle mange års praksis erfaring som udøvende psykoterapeuter i arbejdet med børn og deres voksne.
Forældre mener ofte, at deres vigtigste rolle i livet er at opdrage deres børn, så de kan leve et godt liv i fremtiden. Selvom der er mange forventninger til forældre, hvad angår opdragelse, så skal man ikke slå sig selv oven i hovedet, hvis man ikke kan leve op til alle krav. Men vil man gerne gøre sit bedste som forælder, er der nogle ting, man kan vælge at fokusere på.

Mad til børn

10 February 2023

Far og mor

13 January 2023

Unge

13 January 2023

Handel

13 January 2023

Baby

13 January 2023

Udendørs leg

13 January 2023

Børneværelset

13 January 2023

Børnetøj

13 January 2023

Aktiviteter

13 January 2023
Julen er lige om hjørnet, og det kan for mange godt være en stressende tid. Er du også i tvivl om, hvad du skal komme i sokken til jul, eller mangler du inspiration til adventsgaverne? Så lad juleroen sænke sig, for hos Name2you kan du købe personlige gaver med gravering. På www.name2you.dk har de et stort udvalg af fede produkter, du kan få indgraveret. I deres sortiment finder du blandt andet både dåbsgaver med navn, bryllupsgaver med navn, fødselsdagsgaver med navn og andre typer gaver med gravering. Glæd dem du holder af med personlige gaver med gravering.
Står du i den ærgerlige situation, at dit barn er blevet tvangsfjernet? Så skal du klikke ind på www.tvangsfjernelse.com og finde en dygtig advokat i tvangsfjernelse. Advokatfirmaet Strauss & Garlik stiller ikke kun en enkelt dedikeret advokat til rådighed. Faktisk samarbejder et hold på seks specialister om at give den bedste støtte til folk, der mangler en advokat i tvangsfjernelse.
Fortjener dine børn også det bedste? Så gør en god handel hos Legebyen.dk! Denne danske legetøjsforhandler har over 25 års erfaring med legetøjsbranchen, og derfor godt styr på, hvilke typer af legetøj, der fylder på børnenes ønskelister. En kælk er for eksempel aldrig gået af mode, og du finder derfor et stort udvalg hos Legebyen.dk.