Aktiviteter

Her i kategorien har vi gjort os umage for at sammensætte et inspirerende udvalg af artikler, der gør dig klogere på børn og aktiviteter. Hvad kan man eksempelvis lave med børn, der nyder sport, bevægelse og oplevelser i naturen? Vores mål er at skabe en overblik over de mange spændende og sjove aktiviteter, som du kan lave sammen med familiens mindste. Samtidig leder vi dig videre til vores bud på de bedste og mest anbefalelsesværdige butikker, forhandlere og webshops indenfor området. Børneliv.dk er et forum, som er skabt med basis i lærebøger og relevant forskning, der gør os klogere på børns udvikling og dannelse. Derfor er denne side også et sted hvor, du kan indsamle viden om hvorfor, børn i alle aldre nyder godt af forskellige former for fysiske, musikalske og sproglige aktiviteter. Vi håber, at du finder artiklerne inspirerende, og ønsker dig god læselyst.

I maj lancerer Libero et nyt initiativ for at inkludere og fremhæve børn og dem omkring dem, der kæmper med sygdom. Ved at dele fire familiers historier vil Libero synliggøre og skabe forståelse for, hvad det betyder at leve med sygdom. Som en del af initiativet lanceres en børnebog for at løfte emnet på en let og pædagogisk måde. I en begrænset periode ændres designet på bleerne også. Initiativet støtter SMILfonden.
Udgivelses dato: 11.03.23 Skrevet af Inge Konge Ludvigsen, Majbrith Annesen og Dorthe Steiniche. De har alle mange års praksis erfaring som udøvende psykoterapeuter i arbejdet med børn og deres voksne.