Far og mor

Som far og mor er der konstant fokus på, hvordan man skaber de helt rigtige rammer for sin familie. Forældrerollen byder på uendeligt mange glæder, men også en del udfordringer som nogle gange kræver støtte og hjælp. Vi håber, at vores artikler her på siden kan bidrage med nyttig information og inspiration, der kan støtte både far og mor i at skabe den hverdag, de drømmer om. Det kan være i mangler ideer til fritidsaktiviteter, ferier og oplevelser, der danner de helt rigtige rammer for samvær? Det kan også være, at I undersøger markedet for møbler, tøj, legetøj, udstyr eller andre produkter, der får hverdagen til at hænge bedre sammen? Uanset føler vi os sikre på, at vores anbefalinger og tips her i kategorien kan være med til at støtte jer i rollen som far og mor. Tryk blot på en af de følgende artikler for at blive klogere. 

Botox er et navn, der ofte forbindes med kosmetiske behandlinger, men midlet har også en bred vifte af andre anvendelsesmuligheder, der strækker sig langt udover det rent æstetiske. Hos en klinik som Kosmetisk Hviidsminde anvendes botox til både kosmetiske og medicinske formål, hvilket understreger stoffets alsidighed og effektivitet. Læs her og bliv klogere på, hvordan midlet kan være en god løsning i flere forskellige situationer – f.eks. når du er forælder.
Cirka 40.000 danskere over 65 år bor på plejehjem. Vi får flere og flere ældre i vores samfund, og det betyder, at der er flere danskere, der får brug for hjælp til hverdagen. Det gælder også vores familiemedlemmer. Mange voksne danskere er med til at hjælpe deres forældre med indkøb og omsorg. Men det kan også clashe i en hverdag, hvor man måske også skal passe egne børn. Hvis forældrene vælger plejehjem, er der nogle ting, man skal være opmærksom på.