Børneliv anbefaler

Børneliv tester jævnligt legetøj, børnetøj, børnesko, samt andet udstyr til børn. Vores anbefalinger er derfor frugt af omhyggelige undersøgelser. Har du spørgsmål til en anbefaling er du altid velkommen til at kontakte os!

Det går som en leg i Lirumlarumleg.dk

En kompromisløs tilgang har gjort netbutik til danskernes foretrukne sted at handle kvalitetslegetøj.

Når man skal handle på nettet, bliver det ikke bedre end at klikke ind på Lirumlarumleg.dk. Den skønne og inspirerende legetøjsbutik er da også på rekordtid blevet danskernes foretrukne sted at handle legetøj og babylegetøj på nettet. Dette faktum blev understreget, da grundlæggeren af Lirumlarumleg.dk, Anja Lytzen, tidligere på året blev vinder af e-handelsprisen 2010 i kategorien ”B2C små virksomheder”.

Lirumlarumleg.blev grundlagt i 2006 af Anja Lytzen, som selv er selv mor til tre. Ideen til Lirumlarumleg opstod efter hun selv begyndte at handle på nettet. Hun var ikke imponeret over niveauet, hverken servicen eller kvaliteten, og fik en ambition om at det kunne gøres bedre. Og det gjorde hun så. Det gennemførte koncept blev udarbejdet i et professionelt samarbejde med grafisk designer Anne Sofie Obel.

E-handelsprisens jury gav netop årets e-handelspris til Lirumlarumleg.dk, fordi der her aldrig bliver gået på kompromis hverken med konceptet, kvaliteten, design eller købsoplevelsen.

Virksomhedens succes har betydet fortsat vækst. Derfor har Anja har nu 8 ansatte i sit lager i Hornbæk i Nordsjælland til fortsat at leve op til det høje serviceniveau. Legetøjets kvalitet står Anja selv for, da det her hende, der personligt udvælger varerne.

En glæde for Anja har været, at mange bedsteforældre bruger lirumlarumleg.dk til deres gaveindkøb til deres børnebørn. Hun har mange historier fra den ældre generation om, hvordan det ’var første gang’ og får megen ros for sidens brugervenlighed, ikke mindst ’gavefinder’-funktionen, der hjælper selv den helt utrænede på nettet frem til et godt valg.

Fordelen ved at handle i Lirumlarumleg er naturligvis, at kunderne kan handle i ro og mag, når det passer dem, og få sendt varene hjem eller direkte til gavemodtagerens adresse i flot indpakning og med personlig hilsen fra giveren efter aftale. Det er også muligt at oprette en ønskeseddel op til en børnefødselsdag eller barnedåb, som kan sendes til gæsterne, så det også bliver nemt for dem at købe det helt rigtige. Ligeledes er det oplagt at købe årets pakkekalendergaver hos Lirumlarumleg og få dem leveret indpakket og lige til at hænge på pakkekalenderen.

- Det handler om at overgå kundernes forventninger hver gang, siger Anja om forklaringen på sin succes.

Populært hos Lirumlarumleg:

Bobles Tumledyr er sjovt legetøj der styrker motorikken
Løbecykler er den nemme og sjove måde at styrke balanceevnen
Kalendergaver er naturligvis en enorm bestseller op mod jul
Dukkehuse er en klassisk stykke legetøj, der aldrig går af mode.
Brio legetøj er populært legetøj af højeste kvalitet.

Kontakt Anja Lytzen, tlf. 70 26 98 90

Find flere anbefalinger og test af legetøj, børnetøj, børnemøbler og andet udstyr til børn.  Anbefalinger arkiv