Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Økologi


Økologi er en høj prioritet for mange børnefamilier. Tendensen er, at der ønskes bæredygtige løsninger, som heller ikke skader barnet. Økologi er forskellig fra produkttype til produkttype. Det kan derfor være svært at begribe betegnelsen, men disse anbefalede butikker kan hjælpe dig med at forstå, hvad økologi indebærer for de forskellige produkter. Her finder du butikker med gode økologiske produkter for enhver smag. Hver forhandler står til rådighed med kompetent vejledning, så hvis du har brug for hjælp, må du ikke tøve med at kontakte dem. Disse er også udvalgte, da der sælges fra gode økologiske mærker, der tilbydes en ekstraordinær service og der er gode priser på kvalitetsprodukter.


Vi Vi Små – økologisk og øko-tex

Vismaa.dk har nettes største og mest spændende udvalg i de førende mærker inden for økologisk og øko-tex mærket børnetøj. Vores udvalg er stort og alle mærker i en rigtig god kvalitet, til den kræsne forældre. Vi har altid GRATIS FRAGT i Danmark.

Miljoetorvet.dk Miljoetorvet.dk

Miljøtorvet er en nostalgisk købmandsbutik hvor der står kvalitet, økologi og natur på hylderne. Kroppens og naturens balance er hovedtemaet bag Miljøtorvet, for at skabe en god balance er det nødvendigt, at bygge et godt grundlag.

Skraedderstuen.dk Skraedderstuen.dk

Hos Skraedderstuen.dk finder du børnetøj af højeste kvalitet. Du kan både købe færdige varer, eller du kan få tøjet syet ud fra dine egne idéer. Stoffet er økologisk eller også er det godkendt til Øko. testet standart 100 procent.

Ansos Ansos – et naturligt valg til dit barn

Vi har et af Danmarks største og mest luksuriøse udvalg af økologisk og miljømærket børnetøj 0-8 år - babyudstyr, pusle - og sovemiljø samt alt i uld til børn og lidt til voksne. Alt er fremstillet i de bedste og mest miljøvenlige materialer.

10 October 2014