Her Økologi


Økologi er en høj prioritet for mange børnefamilier. Tendensen er, at der ønskes bæredygtige løsninger, som heller ikke skader barnet. Økologi er forskellig fra produkttype til produkttype. Det kan derfor være svært at begribe betegnelsen, men disse anbefalede butikker kan hjælpe dig med at forstå, hvad økologi indebærer for de forskellige produkter. Her finder du butikker med gode økologiske produkter for enhver smag. Hver forhandler står til rådighed med kompetent vejledning, så hvis du har brug for hjælp, må du ikke tøve med at kontakte dem. Disse er også udvalgte, da der sælges fra gode økologiske mærker, der tilbydes en ekstraordinær service og der er gode priser på kvalitetsprodukter.


Vi Vi Små – økologisk og øko-tex
Vismaa.dk har nettes største og mest spændende udvalg i de førende mærker inden for økologisk og øko-tex mærket børnetøj. Vores udvalg er stort og alle mærker i en rigtig god kvalitet, til den kræsne forældre. Vi har altid GRATIS FRAGT i Danmark.

Miljoetorvet.dk Miljoetorvet.dk
Miljøtorvet er en nostalgisk købmandsbutik hvor der står kvalitet, økologi og natur på hylderne. Kroppens og naturens balance er hovedtemaet bag Miljøtorvet, for at skabe en god balance er det nødvendigt, at bygge et godt grundlag.

Skraedderstuen.dk Skraedderstuen.dk
Hos Skraedderstuen.dk finder du børnetøj af højeste kvalitet. Du kan både købe færdige varer, eller du kan få tøjet syet ud fra dine egne idéer. Stoffet er økologisk eller også er det godkendt til Øko. testet standart 100 procent.

Ansos Ansos – et naturligt valg til dit barn
Vi har et af Danmarks største og mest luksuriøse udvalg af økologisk og miljømærket børnetøj 0-8 år - babyudstyr, pusle - og sovemiljø samt alt i uld til børn og lidt til voksne. Alt er fremstillet i de bedste og mest miljøvenlige materialer.