Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Havehobby.dk

Tag børnene med ud i haven - Hos Havehobby.dk finder du bl.a. muld og spagnum

Børn elsker at få jord under neglene! Hos Havehobby.dk har de bl.a. et stort udvalg af muld og spagnum. Køb også ukrudtsmiddel som f.eks. glyphosat varianter, der er ekstra effektive (kun til brug af voksne).

Stort udvalg af jord og muld - Ønsker du økologi?

For at opnå en god have er det naturligvis vigtigt både at have bunddække, jord, muld og spagnum. Nogle danskere ønsker at prioritere de økologiske muligheder, hvilket er skønt. Havehobby.dk sælger også økologisk gødning, muld, bunddække etc. Overvej evt., om det ikke kunne være sjovt at tage børnene med ud for at plante. Det vil være minder, som de vil se tilbage på med glæde, og når det engang bliver tid til, at de får deres eget hus med have, så vil erfaringerne allerede være et sted i den fjerne hukommelse. Havehobby.dk er kun en forhandler af kvalitets muld og jord. Når du køber spagnum, bunddække etc., vil kvaliteten altid være høj. Læs mere om jord, spagnum, muld m.fl. nu på www.havehobby.dk.

Bestil glyphosat 360 midler til at bekæmpe ukrudt - Effektiv ukrudtsbekæmpelse

Når det kommer til effektive ukrudtsmidler som glyphosat, så er det kun de voksne, som bør bruge det. Hos Havehobby.dk sælger de glyphosat 360 ukrudtsmiddel, der kræver en autorisation for at må benyttes. Hos Havehobby.dk kan du bl.a. købe RoundUp ukrudtsmiddel samt produkter til ukrudtsbekæmpelse fra Pistol. Forskellige tryksprøjter og el-sprøjter til at påføre glyphosat 360 og andre ukrudtsmidler kan også købes derinde. Bestil alt til ukrudtsbekæmpelse med hurtig levering. Du kan læse mere om glyphosat med en koncentration på 360 g/l online. Du er også velkommen til at stille Havehobby.dk spørgsmål om de forskellige ukrudtsmidler, der findes i deres sortiment.

Hvis du leder efter muld, jord eller glyphosat 360 ukrudtsmiddel, så er Havehobby.dk aktuel. Bestil også brændetårne, læsejl, springvand, parasoller, varmelamper m.fl., og benyt dig af deres gode kundeservice. Der er samtidig informative artikler til de fleste emner, som de fører.

6 January 2021