Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Billigblomst Shop

Afskårne blomster og græsfrø til skarpe priser og med landsdækkende levering

Kigger du efter afskårne blomster i frisk kvalitet? Billigblomst Shop leverer de flotteste blomster til enhver lejlighed. Det kan f.eks. være i forbindelse med barnedåb, hvis der virkelig skal pyntes fint op. Når barnet bliver ældre, vil det værdsætte en skøn og stor græsplæne at kunne lege på. Du finder også græsfrø til gode priser på www.shop.billigblomst.dk. Klik derind nu, eller læs videre i denne artikel, hvor vi også kigger lidt nærmere på kvalitetsudvalget.

Alt i afskårne blomster - Billigblomst Shop

Hos Billigblomst Shop finder du de absolut skønneste afskårne blomster f.eks. til barnedåb og børnefødselsdag, når man vil skabe den flotteste atmosfære. Bestil velduftende tulipaner i mange farver. Online hos Billigblomst Shop er der f.eks. hvide, lilla og gule tulipaner til salg. Også multifarvede tulipaner er tilgængelige i kategorien med afskårne blomster. Du finder selvfølgelig også afskårne blomster til andre lejligheder, eller blot hvis du har behov for en pyntende buket til at pryde i din stue en almindelig hverdag. De har også en række butikker rundt omkring i landet bl.a. i Aalborg, Næstved og Kolding. Find mere info om de afskårne blomster og butikkerne på shop.billigblomst.dk.

De bedste græsfrø til din græsplæne

Se også det stærke udvalg af græsfrø hos Billigblomst Shop, der bl.a. forhandler skyggegræs, plænegræs til robotplæneklipper og græsfrø til sportsgræs. Det er let at finde den rette type frø, uanset hvilken græsplæne du prøver på at skabe. Køb også græsfrø til reparation og plænerens online på hjemmesiden. En flot græsplæne er en kerneværdi for mange danskere, og vi vil gå langt for at sikre den pæneste græsplæne, som giver værdi for hele familien. Uanset om børnene skal spille fodbold på den, eller man vil afholde en picnic med kæresten, så er en græsplæne en ting, der bliver brugt flittigt. Kontakt Billigblomst Shop, hvis du er interesseret i at høre mere om deres græsfrø.

Bestil afskårne blomster samt græsfrø på nettet.

5 March 2021