Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Av-Cables.dk

Av-Cables.dk - PS4 controller og Chromecast - Elektronik til børneværelset

Av-Cables.dk forhandler elektronik til børn, og også voksne naturligvis. Chromecast giver hurtig underholdning lige ved hånden, hvad end det er tegneserier eller den nyeste børnefilm, som skal streames.

Køb Chromecast Ultra billigt online

Det er Google, som har udviklet Chromecast, der dækker et kolossalt behov i mange familier. Det er ikke alle af os, som har et smart TV, der er i stand til at streame direkte. Nogle af os aktivt fravælger smart TV pga. reklamer og privatliv. Der er i hvert fald mange gode grunde til at købe en Google Chromecast, der kan sikre dig masser af underholdning. Den tilsluttes direkte til dit TV med HDMI. Din Chromecast har en WiFi receiver. Så kan du streame fra din PC af, men du er ikke begrænset til computeren. Hvis du f.eks. har Netflix, Disney+, Hulu eller en af de andre streamingtjenester på din smartphone eller tablet, kan disse enheder også benyttes sammen med Chromecast. På www.av-cables.dk finder du Google Chromecast Ultra, der er 4K kompatibel.

På www.av-cables.dk kan du spare penge på en Playstation 4 controller i lilla, blå, rød m.m.

Er der en PS4 på børneværelset? Det vil være lækkert for dit barn, hvis også dets venner kan spille med. Så overvej, om det giver mening at købe en ekstra controller til Playstation 4. De sælges i seje røde, lilla og titanium farver. Horipads forhandles ligeledes billigt og med dag til dag levering. Nogle af modellerne er trådløse, men hvis du virkelig vil spare penge, så køb en kablet Playstation 4 controller. Du får selvfølgelig prisgaranti, så derfor ender det måske med at blive billigst på www.av-cables.dk. Der sælges f.eks. Gioteck PS4 controllere til gode priser. Prøv også den ultimative Powera PS4 Fusion Pro trådløse controller, der også findes på www.av-cables.dk. Her får man en 100 % sublim spiloplevelse til PS4. Ring til kundeservice, og få svar på alle dine spørgsmål relateret til Playstation 4 controllere eller andet fra de tusindvis af onlinekategorier hos Av-Cables.dk.

20 January 2021