Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Guldsmed Østergaard

Bankers ure og Gense børnebestik online med fri fragt på www.guldsmedoestergaard.dk

Bankers ure og Gense børnebestik kan købes hos Guldsmed Østergaard, der forhandler armbåndsure, smykker, bordflag og meget andet fra et væld af elegante mærker. Så udover disse kan du også købe fra Breitling, Fossil, Festina, Julie Sandlau og mange flere. De har et stort udvalg til børn heriblandt dåbsgaver og smykkeskrin til de små.

Arne Jacobsen Bankers ur i udsøgt design

Et Bankers ur kan klæde enhver. Det er en kollektion fra Arne Jacobsen, som byder på dameure og herreure. Samtidig kan man bestille unisex modeller fra Bankers serien. Arne Jacobsen har sat sig markant på mange områder. Armbåndsure er blot et af dem, men man må ærligt sige, at de har ramt plet. De elegante og stilrene design, som man også kender for andre Arne Jacobsen produkter, gør sig selvfølgelig også aktuelle for deres Bankers ure. Man finder armbåndsure i bedste kvalitet til piger og drenge. Det gælder altid, at man får høj kvalitet med Arne Jacobsen. Og designet sidder selvfølgelig også i skabet. Det er ikke kun serien med de famøse Bankers ure, der føres fra dette kvalitetsmærke på guldsmedoestergaard.dk, men også mange andre online. Bliv inspireret på www.guldsmedoestergaard.dk, hvor du får fri fragt på din bestilling til hele DK. Bankers ure kan f.eks. gives i gave bl.a. til teenagere, som ønsker sig smukt design eller som konfirmationsgave.

Gense børnebestik med flotte motiver

Guldsmed Østergaard og deres udvalg af Gense børnebestik er populært. Det byder på ikonisk bestik med motiver som f.eks. Svinedrengen. Deres ur-design er også et hit til barnedåben. Med Gense børnebestik har man den perfekte dåbsgave, men disse produkter passer også perfekt til børnefødselsdagen. Hos Guldsmed Østergaard sælger de en håndfuld kvalitetsdygtige muligheder inden for Gense børnebestik, og du finder også service til børn fra andre brands af.

Det er ikke kun Bankers ure og Gense børnebestik, som du bør kigge på. Se også mere til brands som Georg Jensen, Breitling og byBiehl hos Guldsmed Østergaard, og få fragten gratis. Det er en service, der spænder over hele webshoppen.

16 February 2021