Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

E. Krag Råstoffer A/S

Certificeret sandkassesand og vandbygningssten samt mange andre råvareprodukter

E. Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af sand, sten, grus, stenmel og mange andre mineralske råstoffer. Læs bl.a. om certificeret sandkassesand og om vandbygningssten her.

Godt og certificeret sandkassesand, som børnene trygt kan lege på

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du købe certificeret sandkassesand, som lever op til de strenge krav, der stilles til sand, som børn skal kunne lege i. Det bliver bl.a. testet for kornstørrelse, pH værdi, kemiske egenskaber, humusindhold og finstofindhold. Det skal være rent, finkornet og i høj kvalitet, og det er det hos ekrag.com. De sælger bl.a. Tranekær certificeret sandkassesand og børnene vil elske det. Det er i den bedste kvalitet og har den perfekte kornstørrelse til at bygge sandslotte med. Det er blødt, rent og smukt og har en fin sigtekurve, og kan bruges til mange slags leg i sandkassen. Sandkassen er et godt sted at lege, for der kan man bygge sandslotte, man kan sigte sandet i sier og man kan køre sandet igennem sandmøllen, som var det vand. Der er mange muligheder, og børnene elsker sandkassen. Enhver børnehave og vuggestue har efterhånden en sandkasse, og dertil skal der selvfølgelig certificeret sandkassesand.

Bestil bloksten, brudsten og vandbygningssten

Hvis du skal bruge vandbygningssten, så har de også et stort udvalg af mange forskellige slags sten i forskellige størrelser til et hav af formål. Vandbygningssten kan bl.a. bruges til moler, stenskranter og kystsikring, og der er mange forskellige gode formål. De forskellige sten kommer i forskellige størrelser. De hentes, renses og sorteres, så i sortimentet finder du sten i ensartet kvalitet, som giver et smukt æstetisk udtryk, uanset hvad de skal anvendes til. Du kan finde mange forskellige slags sten i sortimentet og altid være sikker på den høje kvalitet, for i over 65 år har www.ekrag.com været erhvervskunders foretrukne leverandør af råstoffer i både Danmark og Tyskland. Deres store udvalg, personlige service og villighed til altid at finde skræddersyede løsninger til deres kunder gør dem unikke på området. Det er en familievirksomhed, som har solgt bl.a. vandbygningssten, grus, stenmel, strandsand, stabilgrus, granitskærver og brudsten i generationer.

29 March 2021