Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup tilbyder produkter til børn/voksne fra SACKit, Tempur m.fl.

Er du på udkig efter en god gave, dit barn kan få stor glæde af? Så kan du med fordel klikke dig ind forbi ILVA Max Jessen Terndrup, der byder på et væld af gode produkter til både børn og voksne. Produkterne forhandles fra en lang række gode mærker som SACKit, Tempur og flere. Find hele sortimentet på www.max-jessen.dk.

Køb SACKit sækkestole og andre livsstilsprodukter til børneværelset og resten af hjemmet

Søger du en hjemmeside, der byder på et stort produktudvalg, hvor der kan findes noget for enhver smag? Måske er du specifikt på udkig efter en god gave til et barn du holder af? Så kan du med fordel klikke dig ind hos ILVA Max Jessen Terndrup, hvor der forhandles et bredt sortiment af forskellige typer produkter. For eksempel kan du på hjemmesiden finde et godt udvalg fra mærket SACKit. Her går udvalget på flere forskellige livsstilsprodukter, hvor du kan finde alt fra højtalere og powerbanks til sækkestole, rulleborde samt meget andet. Med udvalget fra SACKit kan du med sikkerhed finde frem til en god gave til et barn du har nært. Tjek hele udvalget ud på www.max-jessen.dk.

Stort udvalg fra Tempur på max-jessen.dk

Når du klikker dig ind forbi ILVA Max Jessen Terndrup vil du hurtigt få øjnene op for det lækre udvalg, hjemmesiden har at tilbyde. Herinde kan du altid være sikker på at finde et stort produktudvalg, der både byder på noget for børn og voksne. Blandt sortimentet kan du for eksempel finde frem til et stort udvalg fra Tempur. Her finder du et stort udvalg af senge samt sengetilbehør, så du kan finde frem til en ny og lækker seng, dit barn kan få glæde af mange år frem. Derudover kan du være sikker på, at udvalget fra Tempur byder på høj kvalitet og lækre produkter for enhver. Se hele udvalget fra Tempur på www.max-jessen.dk, og find frem til den rette seng for dit barn.

1 January 2021