Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

eBookReader.dk

Kindle og PocketBook - readers til børn og voksne

Søger du efter DK Kindle? Udvalget hos eBookReader.dk indeholder danske Amazon Kindle e-bogslæsere, og også dem fra PocketBook, som også står højt på ønskelisten. Her kan du læse mere om e-bogslæsere generelt plus udvalget på www.ebookreader.dk. Du finder også modeller, der er lette at benytte af børn.

DK Kindle - stort udvalg fra Amazon

Ønsker du en DK Kindle uden reklamer? eBookReader.dk forhandler bl.a. reklamefri Kindle readers, så du ikke bliver forstyrret. Kindle Paperwhite 4 kan fås uden reklamer og med hele 32 GB plads samt 4G LTE understøttelse. Her får du en rigtig godt e-bogslæser til voksne samt børn, der kan understøtte de gængse formater, og som er en sand fornøjelse at læse på. Disse e-bogslæsere føles markant bedre for øjnene, end hvis man blot læser på en almindelig tablet. Det er både pga. revolutionerende E-ink, der gjorde Kindle Paperwhite 4 til et hit, men også grundet den fantastisk komfortable baggrundsbelysning. Der er også andre modeller fra Kindle, som er værd at bide mærke i. Amazon Kindle 10 er også et hit, som er 2019 modellen af klassikeren, der startede de deciderede e-bogslæsere, som mange af os i dag ikke kan undvære. Hvis har spørgsmål til Kindle 10, Paperwhite etc., så tøv ikke med at spørge en medarbejder hos eBookReader.dk til råds.

PocketBook kan også findes hos eBookReader.dk

Hvis du vil have rigtig god kvalitet, så vil PocketBook være aktuelt at kigge nærmere på. Det er modeller som PocketBook Touch LUX 5, COLOR, InkPad 3 PRO og Touch HD 3, du bliver mødt med på www.ebookreader.dk. PocketBook er en europæisk pendant til de famøse e-bogslæsere fra Amazon og har udmærket sig og videreudviklet på eksisterende teknologier. Hvad, man bør vælge, er lidt smag og behag og hænger selvfølgelig også sammen med, hvor mange penge man ønsker at bruge på en reader. Er du i tvivl, om det skal være en e-bogslæser fra PocketBook eller Amazon? eBookReader.dk sidder parat til at vejlede.

Bestil modeller fra PocketBook og Kindle til børn og voksne hos eBookReader.dk.

10 January 2021