Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

FOURZE

Lækkert gaming udstyr bl.a. headset og tastatur til børn såvel som voksne

Leder du efter gamer udstyr til barnet eller teenageren? Hos FOURZE ved de, hvordan man fremstiller fede gaming headset, lækre keyboards, unikke kabinetter og behagelige stole. Der er et hav af flotte løsninger med RGB-belysning, som er et must for de fleste børn, når det kommer til gamer PC’en.

FOURZE og deres kvalitets gamer udstyr

Hos FOURZE har de alt i gamer udstyr. Kigger du efter en god fødselsdagsgave til barnet? Så overvej musemåtter, skriveborde og keyboards fra fourze.dk. PSU’er, kabinetter, stole og borde kan også findes. Det er gamer udstyr, som er skandinavisk i designet, og hvor man får god valuta for pengene. Se bl.a. de justerbare skriveborde, de brede musemåtter og de hyper-effektive strømforsyninger - alt sammen online på www.fourze.dk. Man finder også gamer stole med RGB-lys og tastaturer med/uden numpad. Dette innovative firma producerer ikke kun gamer udstyr til børn, men selvfølgelig også til stor glæde for teenagere, unge og fuldvoksne spillere, der ønsker maksimal ydeevne og rigtig fedt design.

Gaming headset (fås med RGB)

Kig på gaming headset, og find en forhandler hos fourze.dk, der sælger flere lækre modeller. Køb f.eks. FOURZE GH350 til dig, der også vil have RGB på dit headset. Det er ikke altid nok med en audiofil oplevelse. Du har naturligvis også behov for at kunne komme i kontakt med dine teammates. Det kan du med kvalitetsmikrofonen på gaming headset fra www.fourze.dk. De sidder også rigtig godt til på ørerne, hvilket lukker noget af støjen ude, så du kan fokusere fuldt på øjeblikket. Perfekt lyd kan derfor fås til en konkurrencedygtig pris med FOURZE gaming headset. Hvorfor gå på kompromis?

Det skandinaviske mærke FOURZE og deres gamer udstyr er så småt ved at røre på sig for alvor i industrien. Flere og flere har spottet de mange fordele ved at benytte gaming headset, skrivebord, musemåtte, tastatur osv. fra dette nordiske kvalitetsmærke. Deres produkter showcases på fourze.dk, som indeholder meget mere viden og specifikationer.

4 March 2021