Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

PrivatRevision

Læs om skat ved forældrekøb og fremlejekontrakter på www.privatrevision.dk

Ønsker man god og professionel hjælp til alt indenfor lejekontrakter og forældrekøb, så kan PrivatRevision hjælpe dig godt på vej. Man får altid den bedste hjælp og service indenfor fremlejekontrakter og skat ved salg af forældrekøb.

Skal du have udarbejdet en fremlejekontrakt?

PrivatRevision står klar til at hjælpe dig med at fremstille en god og sikker fremlejekontrakt, så du kan have en aftale med lejer omkring lejeforholdets nærmere detaljer. Det er altid en god idé med en god fremlejekontrakt, så både udlejer og lejer er sikker på hvordan man skal forholde sig til forskellige situationer, og hvad konsekvenserne kan være, hvis denne kontrakt ikke overholdes. En fremlejekontrakt som PrivatRevision kan hjælpe med at lave, er et sikkerhedsnet for både lejer og udlejer, da den sikrer at ingen bliver stillet urimeligt ringe, hvis der skulle opstå problemer. En fremlejekontrakt kan også være en rigtig god idé selvom det er et forældrekøb, da der også vil være nogle skattemæssige hensyn, samt hvis der senere indtræder en fremmed lejer i lejemålet. Find ud af meget mere på www.privatrevision.dk.

Rådgivning om skat ved salg af forældrekøb hos PrivatRevision

Mange forældre vælger et forældrekøb til deres børn, når de skal flytte hjemmefra. Dog vil børnene ikke bo i forældrekøbet for altid, og skal derfor sælges på et tidspunkt. Der findes en masse regler inden for salg af forældrekøb, som skal overholdes. Det kan fx være skat ved salg af forældrekøb, som der oftest kigges på, hvis der er sket en fortjeneste på lejligheden. Da det er meget individuelt fra lejlighed til lejlighed, kan PrivatRevision altid hjælpe lige præcis med din sag, da de har mange års erfaring indenfor emnet, og kan hjælpe med enhver case. Klik ind på www.privatrevision.dk, hvor du kan læse meget mere om, hvordan PrivatRevision kan hjælpe dig.

PrivatRevision står altid til rådighed, hvis du står og mangler hjælp til at lave en fremlejekontrakt.

15 June 2021