Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

GrusDirekte.dk

Perlesten og fugesand hos GrusDirekte.dk

Har du børn eller børnebørn, som du elsker at tage med i haven, så er www.grusdirekte.dk hjemmesiden, du finder de bedste materialer til at gøre din have sikker og smuk for både store og små. Find alverdens skønne og smukke materialer, såsom perlesten og granitskærver, fugesand og meget andet.

Perlesten er et godt valg til børnefamilier

Her på siden finder du de smukke og populære perlesten hos GrusDirekte.dk. Perlesten er smukke og yderst anvendelige til alt fra blomsterbede og gangstier m.m. i haven. Desuden er de 4-8 mm store perlesten ikke skarpe, så du kan roligt lade børnene lege i haven uden bekymring. Du finder også informerende videoer om anlægning og anvendelse af perlesten her på siden med hjælp fra den erfarne forhandler. Find netop den mængde af perlesten, som du har brug for til dit projekt - her kan du finde alt fra 250 til 1500 kg perlesten, så du kan klare både de mindste opgaver, samt de der kræver en større mængde.

Fugesand i flere størrelser

Hvis du skal anlægge fliser eller andet, f.eks. på en ny terrasse, er du landet på den rette side. Her finder du nemlig det populære fugesand, eller flisesand som det også kaldes, som er det perfekte materiale til fugning i have og andetsteds udendørs. Det fine fugesand er helt ned til 0-2 mm, så det hverken har skarpe sten eller andet i sig, som børn kan skære sig på. Derfor kan du roligt anvende det, hvis du ofte får børn eller børnebørn på besøg i din have. Vælg helt selv den mængde af fugesand, du har brug for. GrusDirekte.dk har både færdigpakkede mængder, men kan også imødekomme dine ønsker, hvis de er mere specifikke.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af materialerne til dine udendørs anlægnings- og byggeprojekter, men find dem hos GrusDirekte.dk i dag.

22 January 2021