Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Havehobby.dk

Stålbænke og fuglebade + 1.000 andre ting til haven!

Det er fryd og gammen at sætte sig ned i haven på egen stålbænk med børnene og nyde naturens lyde og resultatet af alt det slid og slæb, man har udført i haven. For i Danmark er vi bestemt et haveglad land, og vi er også gode til at aktivere vores børn. Vi elsker at gå og nusse omkring haven ved at skabe små søer, opsætte fuglebade eller gøre vores terrasse perfekt med eksklusive lounge havemøbler. Havehobby.dk er en webshop, som kan hjælpe med alt fra A-Z i haveøjemed.

Stålbænk - et stilfuldt valg til haven

En pulverlakeret stålbænk er et godt valg til de fleste haver. Man får en bænk i virkelig høj kvalitet hos Havehobby.dk, uanset hvilket materiale man vælger. Det kan være en god idé at købe et cover til havemøblet, som du også finder hos forhandleren. Du kan samtidig finde hængesofaer i stål, som børn elsker at slænge sig i. Skab et nyt afslapningshjørne i din have med en af de behagelige hængesofaer. Husk at købe nogle hynder. Mange danskere vælger terrassen som det centrale element, hvor man befinder sig i haven. Der kan være noget værdi i også at skabe andre haveområder, hvor man kan slappe af. Placer evt. en stålbænk i den fjerne ende, der hvor æbletræet står højt. Eller sæt en hængesofa op ved siden af den kunstige sø. Ønsker du at lave et lille zen-hjørne? Så har Havehobby.dk lige, hvad der skal til inden for springvand og vandkunst.

Fuglebad i granitsten hos Havehobby.dk

Køb de flotteste fuglebade i ren granit. Disse er klassisk haveinventar, som ikke blot kommer os til gode, men i højere grad fuglene. Når det er tørt, er der måske ikke mange gode muligheder for at drikke. De vil nyde et fuglebad i din have, og så kan dine børn og du på samme tid nyde deres kviden og deres aerodynamiske øvelser, som ser så let ud som ingenting. Et fuglebad er derfor en perfekt løsning til at skabe noget liv. Man finder flere flotte granitstensmodeller hos Havehobby.dk, der tilbyder dansk kundeservice. Du kan f.eks. vælge imellem muligheder som sokkel og fod på dit nye fuglebad. Så skal du også tage stilling til, om du ønsker et ovalt eller rundt fuglebad.

10 August 2021