Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

BNA Boardshop

Tøj fra Dickies og Stussy til børn, unge og voksne

BNA Boardshop tilbyder nogle fede brands til børn, men også til voksne, inkl. Independent og Vans. Her i denne artikel kan du læse om Stussy og Dickies. Se alle mærker på bnaboardshop.dk, hvor de også tilbyder rulleskøjter som inliners og side-by-side. Find også løbehjul til børn til at lave forskellige tricks med plus et væld af accessories til det urbane miljø heriblandt caps.

Køb Dickies bukser, T-shirts m.m. hos BNA Boardshop

Dickies og deres kollektioner kræver vist ikke den helt store introduktion. Hvis du kigger efter Dickies skatertøj, så er her et godt tip: Klik ind på bnaboardshop.dk, og vælg imellem forskellige kollektioner og linjer fra mærket til gode priser. Der sælges alt fra shorts og bukser til T-shirts og jeans. Med Dickies får man et lækkert casual look, som mange foretrækker. Du kan naturligvis købe tøj fra mærket i mange størrelser til børn og voksne online. Du har samtidig mulighed for at bytte i et år efter køb, når du vælger at shoppe Dickies beklædning på bnaboardshop.dk.

Shop også Stussy tøj til skaterlivet via bnaboardshop.dk

Se de lækre Stussy tanktops online hos BNA Boardshop, der også fører pullovers og tees. De unikke Stussy T-shirts kommer med forskellige prints og flotte motiver. Vælg også nogle fede skjorter fra mærket af. Hos BNA Boardshop får du prismatch. Det gælder også på tøj fra Stussy. Du har også adgang til fri fragt over 499 kroner, hvis du shopper tøj til børn og voksne fra Stussy. Læs mere om fordelene ved webshoppen på www.bnaboardshop.dk.

Elsker du skaterkultur, og kigger du efter nyt outfit? BNA Boardshop har bl.a. skatertøj til børn, men også et stort udvalg til den voksne demografi. Udvalget byder på brands som Dickies og Stussy, vi kiggede nærmere på i denne artikel. Andre som Vans, eS og Silver kan også findes derinde. Hvis du derimod kigger efter løbehjul, kan bnaboardshop.dk også anbefales. Ligeledes hvis du mangler et par rulleskøjter eller et godt skateboard, så start med at klikke derind for at se deres brede katalog inden for skatermiljøet.

16 February 2021