Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Fotobog.nu

Takkekort og fotobøger af børnebilleder hos Fotobog.nu

Fotobog.nu er specialist i fotobøger og takkekort. Vælg også print og collager online samt nogle luksuriøse billedbøger, som passer perfekt til fotografierne fra barnedåben af. Det handler om at gemme alle minderne fra børnenes barndom. Det er en magisk tid, som man altid har lyst til at kigge tilbage på. Ønsker du kvalitetsprodukter til fotografier og stadigvæk spare penge? Se de billige muligheder nu på www.fotobog.nu, men du skal selvfølgelig også være velkommen til at læse mere om deres udvalg her i artiklen!

Billige softcover fotobøger - Lav pris, da mellemleddene er skåret væk!

Når det kommer til fotobøger, er der naturligvis nogle forskellige muligheder til at forevige minderne med dine børn. En af disse er softcover fotobøger, altså fotografibøger med et blødt omslag. Der er rigtig gode grunde til at vælge netop Fotobog.nu, uanset om du har brug for en hardcover eller softcover fotobog. Vi kommer selvfølgelig ikke uden om prisen. Hvem elsker ikke at spare penge? Hos Fotobog.nu er det nemlig langt billigere, men dette er på trods af den høje kvalitet. Du kan læse mere om, hvorfor fotobøger fra Fotobog.nu er i så høj en kvalitet på www.fotobog.nu. Derinde kan du, som sagt, vælg imellem blødt og hårdt cover. Du bestemmer også selv, om den skal være stående eller liggende. Ønsker du en bog med fotografier i A5 eller A4? Lav selv en unik fotobog online i dag.

Takkekort - Bestil fotokort i dag på www.fotobog.nu

Er festen slut? Så sig tak på den bedste måde, nemlig med et takkekort. Det giver det mest elegante indtryk, hvis takkekortet er designet med billeder fra selve begivenheden. Det er naturligvis også noget, som Fotobog.nu kan servicere med. Ja, takkekort er en af deres spidskompetencer. Sig f.eks. tak for en god barnedåb eller konfirmation med et kort på kvalitetsdygtigt fotopapir. Du styrer 100 % selv, hvordan dit fotokort skal se ud. Der står mere om takkekort på www.fotobog.nu.

Få hjælp til at lave dine egne fotokort og fotobøger (hardcover eller softcover) ved at skrive Fotobog.nu i din browser.

27 January 2021