Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Exklusiv guld og sølv Aps

Ure og armbånd til unge og voksne hos exklusivguld.dk

Kigger du efter en gave til unge, som er ved at træde ind i de voksnes rækker? Køb fra designermærker hos Exklusiv guld og sølv Aps. Vælg bl.a. dameure og ure til piger på exklusivguld.dk. Køb eksklusive Ole Lynggaard armbånd til den kvalitetsbevidste. Du er velkommen døgnet rundt hos denne smykkebutik og guldsmed på internettet.

Dameur til teenageren eller kvinden?

Drømmer du om et nyt dameur? Exklusiv guld og sølv Aps sælger også ure til piger, som er ved at træde ind i voksenlivet. Kigger du efter et dameur som konfirmationsgave? Hjemmesiden indeholder et forførende sortiment af pigeure. Køb dameure fra Georg Jensen, Frederique Constant, Gucci, Ole Mathiesen og flere. De tilbyder eksklusive dameure i flere prisklasser. Derfor kan du også finde et ur til pigen eller kvinden uanset smag. God fornøjelse med at bladre dameurene igennem.

Ole Lynggaard armbånd - luksus uden lige

Kigger du efter det mest eksklusive smykke til pigen eller til kvinden? Hvis vi taler om smykker fra den højeste af de høje skuffer, så kommer vi helt naturligt til at tale om Ole Lynggaard. Se f.eks. på Ole Lynggaard armbånd via exklusivguld.dk. Mærket har også designet nogle fænomenale og luksuriøse ringe samt de mest elegante øreringe. Den perfekte gave er et Ole Lynggaard armbånd eller et af deres andre smykker. På exklusivguld.dk har de mange sider med armbånd, øreringe mv. fra Ole Lynggaard. De sælger armbånd, ringe osv. til unge voksne såvel som midaldrende damer.

Webshoppen Exklusiv guld og sølv Aps emmer af eksklusivitet. Den indeholder alt fra dameure til herresmykker. Mærkerne er nøje udvalgte både på design og kvalitet. Det er også let at se, de danske mærker er favoriseret. Eller så er det blot fordi, vi er så førende inden for smykkedesign her i landet. Kigger du efter en gave til konfirmanden eller til barnedåb? Via exklusivguld.dk har du adgang til prominente designerbrands heriblandt Ole Lynggaard, Gucci, Seiko og Tissot. Køb fra Skagen såvel som fra Montblanc. Gå heller ikke glip af Lene Visholm, Aagaard m.fl.

21 May 2021