Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Børnemøbler


Hos Børneliv finder du forhandlere af gode børnemøbler samt andet tilbehør til børneværelset. Børnemøbler kan både være børnemøbler men også legeredskaber samt en kombination. Butikkerne nedenfor kan hjælpe og rådgive, og de står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om børnemøbler og møbler generelt. Disse forhandlere sælger holdbare møbler i forskellige designs. Børnemøbler er under konstant udvikling, og du kan finde nogle af de nyeste og bedste på vores links. Forhandlerne er kendetegnet ved at skrive gode og behjælpelige tekster til produkterne, samt nemt at kunne nås via telefon og mail.
www.medudsigt.dk www.medudsigt.dk

Velkommen til Børneværelse med Udsigt. Her finder du kvalitets børnemøbler og legetøj til prinser og banditter, prinsesser og banditterinder. Alle de bedste mærker er her: Théophile Patachou, Tartine et Chocolat, Anne-Claire Petit, Hay, og Brio.

bjørnlund bjørnlund

bjørnlunds profil er at designe unikke børnemøbler i et enkelt udtryk, så de både kan passe i børneværelset samt i de voksnes rum. Alle møbler bliver fremstillet i dk i slidstærke materialer. bjørnlund er eneforhandler af den lækre tulle børnestol.


Elverbørn Elverbørn

Jeg har brugt meget tid på at finde det helt rigtige legetøj, interiør og accessories, hvor både kvaliteten er i top, designet flot og det er med til at stimulere børnene. Jeg har fragtfri levering til alle danske adresser.

Olisan.dk Olisan.dk

Velkommen til en vidunderlig verden af børnemøbler og kvalitetslegetøj. Vi er Danmarks største leverandør af HABA. Udover HABA har vi også Djeco, Sebra, Roommate, Collect Furniture, Kløve og ko, L’Oiseau Bateau, By Nord og andre lækkerier.

14 August 2014