Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Moderno.dk

Bestil bl.a. sofasæt og børnesofaer til børneværelset online

Www.moderno.dk forhandler møbler til alle. Til ungdomsværelser, parlejligheder, familiehuse og alt derimellem. Derfor bør du ikke tøve med at aflægge deres hjemmeside et besøg for at tjekke ud, hvad de forhandler. Måske er du på udkig efter et lækkert sofasæt til stuen, et nyt bord til spisestuen eller en børnesofa til soveværelset? Du finder alt dette og mere til hos Moderno.dk, hvor kvaliteten altid er i top og servicen er højere end nogen andre steder.

En børnesofa til alle aldersgrupper

Børnesofaer er både populære, søde og komfortable. Moderno.dk ligger inde med et stort og skønt udvalg af børnesofaer til børn i alle aldre, som du kan gå på udkig i efter den helt rette til dit barns værelse. Børnesofaerne er alle i fine og søde designs, som passer perfekt ind i ethvert børneværelse. Desuden har Moderno.dk sørget for, at deres sortiment rummer en bred vifte af modeller og størrelser, så det er muligt at finde den helt rette børnesofa, der falder i dit barns smag, men også passer til størrelsen og indretningen af værelset. Mulighederne er mange hos Moderno.dk, så gå blot på udkig efter det ultimative børnemøbel i dag.

Besøg Moderno.dk for eksklusive sofasæt

Sofasættet er både eksklusivt og lækkert, og Moderno.dk forhandler et imponerende udvalg af netop dette. Måske har du gået og overvejet, om sofasættet er det rette for din stue. Hos Moderno.dk finder du et hav af modeller og designs af sofasæt, der beviser, at det er det helt rette for din stue. Sofasættene forhandles i et bredt og varieret udvalg, hvor der er mulighed for at finde et nærmest skræddersyet sæt efter din indretningsstil og behov. Læs mere information om det enkelte sofasæt ved at klikke dig ind på det. Dog er alle sofasæt hos Moderno.dk af højeste kvalitet, så du er sikret god holdbarhed og komfort.

Møbler, uanset hvilken slags, finder du i højeste kvalitet hos Moderno.dk. Her kan du blot bestille det eller de møbler, du mangler, og få dem leveret og båret ind gratis.

13 July 2021