Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Tessies

Krystalglas prismer og halskæder med stjernetegn (velegnet til dåbsgave)

Tessies har oprettet en fin webshop med bl.a. krystalglas prismer og stjernetegn halskæder. Du finder religiøse og spirituelle genstande til din alternative klinik, vindueskarmen, børneværelset etc.

Krystalglas prisme til børneværelse, badeværelse m.fl.

Tessies og deres sortiment er ikke kun populære hos voksne, men også mange unge har stor interesse for dette alternative udvalg, der indeholder genstande fra forskellige trosretninger. I udvalget kan du bl.a. købe krystalglas prismer. De fås i flere størrelser, og de kan pynte flot i hjemmet heriblandt børneværelset, køkkenet og stuen. Prismerne anvendes i forskellige trosretninger og er af spirituel betydning for mange. Nogle ønsker dem også blot som en pyntegenstand. På tessies.dk finder du f.eks. krystalglas prismer i klare og røde farver, og også lotus krystalglas prismer online. De kan måske være med til at opløse dårligere energier i dit hjem.

Tessies og deres halskæder med stjernetegn

Mange ønsker at gå med stjernetegn halskæder, og disse sælges også hos Tessies. Køb en halskæde med stjernetegn i simpelt, stilfuldt design eller i en mere farverig afskygning. På www.tessies.dk kan du købe halskæder med Stenbukken, Skytten, Tvillingerne osv. Der er halskæder med alle de stjernetegn, som vi hver især er født i. Også Tyren, Vandmanden og Vædderen finder du på tessies.dk, der forhandler fine smykker til børn og voksne med forskellige stjernetegn. For mange af os betyder vores stjernetegn noget dybere, og en halskæde med vores eget stjernetegn er derfor med til at repræsentere en del af os selv. En væsentlig portion anser denne genstand som en vigtig del af den spirituelle rejse. Uanset hvad dit stjernetegn betyder for dig, så kig nærmere på de forskellige stjernetegn halskæder hos Tessies. Derinde finder du også en god gaveidé f.eks. til barnedåben.

Hos Tessies tilbyder de et bredt udvalg af krystalglas prismer og halskæder med stjernetegn. Webshoppen eller butikken i Fiolstræde leverer også armbånd og krystal kugler. Du kan købe Buddha figurer, røgelse, drømmefangere og penduler. Se bl.a. også på nøgleringe, duftlamper og produkter inden for Feng Shui.

2 March 2021