Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Schwarz Senge

Kvalitetsdygtigt senge udsalg evt. med mærker som Dunlopillo og Schramm

Hjemmesiden Schwarz Senge indeholder mange kategorier med kvalitet både til børn og voksne. Uanset alder, så fortjener vi selvfølgelig en god nats søvn. Mærker som Dunlopillo, Kaagaard og Carpe Diem er værd at holde øje med. Kig også forbi det brede senge udsalg med stærke kvalitets tilbud online.

Dunlopillo - Også et mærke til børn

Dunlopillo er ikke et hvilket som helst mærke. Det har formet den måde, vi sover på siden 1929. Nu er det også en af de største pude- og dyneproducenter i verden både til voksne og til børn. Schwarz Senge sørger for hovedpuder, senge, madrasser osv. fra Dunlopillo. Hvis vi spoler tiden tilbage igen, så var det bl.a. pga. deres naturlatex, der gjorde mærket populært. Det er især formen og konsistensen, som gør produkterne så formidable. Du er velkommen til at kigge nærmere på puder, madrasser, senge osv. fra Dunlopillo i København Ø. Der har de et specialiseret sengehus med veluddannet personale, der kan give gode tips. Hele landet kan bestille på www.schwarz.dk, der også byder på mere indhold og viden omkring mærket. Det kan i hvert fald herfra anbefales at overveje Dunlopillo, når det er tid til at opgradere dit soveværelse.

Senge udsalg med produkter til junior og voksen på schwarz.dk

Schwarz Senge har gode tilbud. Køb senge på udsalg, og få mere kvalitet ind i dit soveværelse, lige meget hvilket mærke du er til. Det er ikke kun senge, som er på udsalg. Ja, du kan spare penge på kontinentalsenge, plansenge, elevationssenge m.m., men du kan også være heldig at finde sengerammer, lamelbunde og andet på udsalg. Det handler dog om at slå til, når et stærkt senge tilbud vises på skærmen. Det er nemlig ikke sikkert, det er der, næste gang du klikker ind på schwarz.dk. Hvis du er heldig, så finder du mærker som Carpe Diem, Jensen Beds og Schramm online.

Schwarz Senge forhandler senge på udsalg til børn og voksne. Køb fra mærker som Dunlopillo og Jensen Beds til soveværelset og børneværelset.

4 February 2021