Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Lite-House

LED lamper til børneværelse og badeværelseslamper fra www.lite-house.dk

Lys er vigtigt - også for børn. Leder du efter en LED lampe til børneværelset eller en flot pendler til spisestuen? Kigger du efter en bordlampe til barnets skrivebord eller en badeværelseslampe? Lite-House fører alle de kendte mærker samt mange muligheder i diverse kategorier. Få også god service, og se de mange gode lampetilbud lige nu!

Badeværelseslampe - Velassorteret produktudvalg

Folket har talt, og de har givet deres stemme til kende: Hos Lite-House får man en rigtig god service ifølge de mange anmeldelser på Trustpilot. Køb badeværelseslamper, LED strips, lysbånd m.m. fra kendte mærker af. Inden for badeværelseslamper er der kategorier med indbygningsspot til loftet. Det er en populær løsning rundt omkring i danske badeværelser. Man kan også købe kosmetikspejle med lys, så det er nemt at lægge make-uppen. Samtidig sælges spejle med indbygget lys, og væglamper (indbygget). Bestil også påbyggede væglamper og pendler, der er designet specifikt til vådrum. Lite-House har ekspertisen og kompetencerne til at yde god service, også inden for badeværelseslamper. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte dem for at høre yderligere omkring lamper til baderummet.

Hvilken LED lampe mangler du?

Der er ganske enkelt fantastiske muligheder inden for LED lamper hos Lite-House. Det gælder bl.a. belysning fra Astro, Philips, Artemide, Frandsen og naturligvis Luceplan. Køb bl.a. 12V LED pærer online. Ønsker du E14 eller E27 gevind, eller har du et ønske om, at det skal være lysstofrør? Det er vigtigt, du shopper kvalitet, og med mærker samt modeller fra www.lite-house.dk vil det ikke være muligt at gå galt mht. kvalitetsstandarden. De har LED lamper til indendørs brug, og naturligvis også til at placere udenfor. Har du behov for havelamper eller marinelamper? Kigger du efter de flotteste terrasselamper eller skivebordsbelysning? De fører også en del til børneværelset. Det er yderst vigtigt, at børnene har ordentlig belysning til at læse lektier, sidde ved computeren etc.

Køb smuk belysning heriblandt LED lamper. Kigger du efter badeværelseslamper eller LED strips til køkken? Start med at søge på www.lite-house.dk.

8 March 2021