Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Børnetøj


Her finder du gode forhandlere af børnetøj og anden beklædning til børn, hvad enten det skal være smart, sødt, eller sejt. Hver butik står til din rådighed, hvis du har brug for gode råd eller vejledning. Børn har brug for slidstærkt tøj. Eventyr og intens leg er hverdag i børns liv, og hvis tøjet ikke kan matche børns liv, så er det ikke egnet til børn. Børnetøjsbranchen er en kæmpe branche. Forretningerne kan tjene mange penge på at sælge børnetøj til familier. Det er langt fra alle børnetøjsforhandlere, som har et rimeligt prisniveau i forhold til kvaliteten, og som er i stand til at rådgive og ellers tilbyde en effektiv service. Vi ved, det kan være svært at købe børnetøj. Alle disse nedenstående shops står for en god kvalitet. Hvis du klikker ind på en af disse, så finder du masser af godt børnetøj.
Pinocchioshop.dk Pinocchioshop.dk

Pinocchioshop er fyldt med børnetøj til glade børn i alle aldre. Stort udvalg af smart børnetøj fra alle de populære mærker. Børnetøj til hverdagsbrug.


Den Den lille Kuffert

Lækkert børnetøj 0-10 år. Gode mærker som Småfolk, Katvig, Kulør, Mini Numph, Wheat, Hollys, Ziestha, MiomyMio, UCB m.fl. Altid FRAGTFRI levering i DK.

Hos Hos Hammerum.dk

Her kan du få sjovt og anderledes børnetøj som appellerer til børnenes fantasi, fest- og bryllupstøj og lækkert hverdagstøj. Vi har mærker som LipFish, Fandango, Kimera, Barney Boots, Kiba, Girlstar, Boystar, Decoy m.fl. Fri fragt o 500.-

Skraedderstuen.dk Skraedderstuen.dk

Hos Skraedderstuen.dk finder du børnetøj af højeste kvalitet. Du kan både købe færdige varer, eller du kan få tøjet syet ud fra dine egne idéer. Stoffet er økologisk eller også er det godkendt til Øko. testet standart 100 procent.

IdaT IdaT

IdaT laver lækkert tøj kendetegnet ved den humoristiske streg, der kan gøre en uhyggelig edderkop til den bedste ven i verden, og fantastiske farver. Kun på IdaT.dk kan du købe den fulde kollektion. Alle bomuldsvarer er Øko-Tex100 certificeret.


Vi Vi Små – økologisk og øko-tex

Vismaa.dk har nettes største og mest spændende udvalg i de førende mærker inden for økologisk og øko-tex mærket børnetøj. Vores udvalg er stort og alle mærker i en rigtig god kvalitet, til den kræsne forældre. Vi har altid GRATIS FRAGT i Danmark.

Louise Louise søs børnetøj

Her finder du smart og funktionelt børnetøj til uhørt lave priser. Vi har mange forskellige Disney sko til gode priser. Vi lægger stor vægt på at give en god service og hurtig levering. Fragtfri levering ved køb over 400 kr.

28 May 2014