Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Toldyouso.dk

Smart Champion T-shirt fra førende webshop - Toldyouso.dk

Leder du efter en god webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af tøj til dit barn? Måske har du et barn, der går op i mode og leder derfor efter et sted, hvor du kan finde tøj fra et væld af gode mærker. Så er Toldyouso.dk den helt rette hjemmeside for dig. Her forhandler de et stort og lækkert sortiment af tøj til unge, der har sans for mode. For eksempel kan du finde frem til en Champion T-shirt, når du tager et kig på hjemmesiden. Her går udvalget på flere forskellige modeller, som du finder i forskellige farver, designs og til både drenge og piger. Derudover kan du også finde frem til en smart hættetrøje blandt udvalget. Find Champion T-shirts på www.toldyouso.dk.

Gode priser på Adidas bukser til børn

Foruden Champion T-shirts kan du også være sikker på at finde et væld af andre muligheder, når du klikker dig ind forbi hjemmesiden. Hos Toldyouso.dk byder de nemlig på et bredt udvalg af tøj i juniorstørrelser. Herinde forhandler de produkter fra flere forskellige mærker, der med sikkerhed kan vække interesse for dit barn. Blandt andet kan du finde et godt udvalg af Adidas bukser til børn. Disse kommer i flere forskellige modeller, hvor du både kan finde lange bukser, leggings og shorts til både drenge og piger. Dette giver dig rig mulighed for at finde frem til et par lækre Adidas bukser, dit barn kan få glæde af. Se udvalget af Adidas bukser til børn på www.toldyouso.dk.

17 October 2020