Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Få styr på børnværelset med produkter fra Småfolk

Småfolks mål er at levere de bedste produkter til dig og dine børn, både med hensyn til materialer og design. Det er derfor et sortiment af de bedste produkter du kan finde hos Småfolk, og du kan finde alt det du skal bruge. Udover børnetøj kan du også finde et stort udvalg af forskellige typer tilbehør og legetøj. På den måde kan du udstyre hele børneværelset, inklusive garderoben med produkter fra Småfolk. Inden for tøj kan du finde alt, hvad du skal bruge, både til piger og drenge. Bukser, trøjer, dragter, overtøj, kjoler og nederdele er blot en del af det store udvalg.

Kjoler og nederdele i flot design

Hos Småfolk kan du finde et stort udvalg af kjoler og nederdele, og alle produkterne er af den bedste kvalitet. Hos Småfolk er der både fokus på flotte produkter og at materialerne er af den bedste kvalitet. Størstedelen af Småfolks sortiment er oekotex certificeret, og et betyder at dine børn slipper for skadelige stoffer i tøjet. Du kan se nærmere på det store udvalg af kjoler og nederdele på hjemmesiden www.smafolk.dk, hvor du kan læse mere om de enkelte produkter. Udover kjoler og nederdele kan du selvfølgelig også se nærmere på resten af det store sortiment. Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, er du altid velkommen til at tage kontakt til Småfolk og få den vejledning, du har brug for. På den måde kommer både du og dine børn til at få de bedste ud af Småfolks produkter.

Så hvis du er interesseret i kjoler og nederdele eller andre typer børnetøj i høj kvalitet, så besøg Småfolk og find lige det, du har brug for.

2 July 2016