Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Småfolk

Giv børnene en blød pakke med børnetøj til jul

Visse tider på året er helt fantastiske for børn. En af de uundgåelige som alle børn glæder sig til er julen. Julen er fantastisk på mange måder, men giver også en række udfordringer som man måske ikke er vant til at støde på resten af året – specielt hvad angår beklædning. Hos Småfolk finder du et stort udvalg af børnetøj til jul. Tøjet er varmt og behageligt, hvilket er alfa omega, når vi snakker om tøj til vinteren. Derudover besidder det rigtig flotte prints, der skriger af jul og som virkelig kan sætte gang i julestemningen. Både hos barnet, men også hos forældrene. Hos Småfolk finder du børnetøj til jul i stor stil og med så stort et udvalg, er der lidt til enhver smag – både til drenge og piger i flere forskellige aldre. Ønsker du at sætte gang i julen på den helt rette måde så tjek Småfolks udvalg af børnetøj til jul ud på deres hjemmeside.

Shop bl.a. badetøj hos Småfolk

En anden tid på året som også er helt fantastisk, både for børn og voksne, er sommeren. Muligheden for at være udenfor uden at været pakket helt ind, giver mulighed for mange anderledes og sjove aktiviteter, hvor man ikke behøver at sidde indendørs. Er vejret rigtig godt eller er man måske på ferie, er en badetur bestemt ikke nogen dum idé. Hos Småfolk finder du et stort udvalg af badetøj til børnene. Blebadebukser, badedragter, badebukser og meget andet. Bliver det blot til en strandtur uden nogen dukkert, byder sortimentet også på et stort udvalg af strandtøj. Tøjet beskytter huden mod solens UV stråler. UV faktoren er strikket ind i tøjet og mængden af solcreme som det kræver at beskytte sig med på, når man er på stranden er derfor markant mindre. Badetøj fra Småfolk fås i mange forskellige farver og med prints, der får en til at tænke på sommer. Find badetøj til dit barn hos Småfolk.

Få styr på årstidernes beklædning med hjælp fra Småfolk.

16 December 2017