Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Småfolk

Badetøj fra Småfolk via et par klik

Af den grund kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.smafolk.dk, da de på denne hjemmeside fører et stort og dejligt udvalg af børnetøj. Se fx deres flotte udvalg af badetøj til børn. I deres udvalg af badetøj finder du et hav af flotte mønstre, farver, former og udtryk, og du kan derfor være helt sikker på at kunne finde noget badetøj som passer perfekt til dit barn og din stil. Find noget lækkert tøj til at bade i, som skriger af sommer og sol, og forkæl dit barn.

Førsteklasses undertøj til børn på netshoppen her

Tager du et kig på deres hjemmeside kan du også se deres store udvalg af undertøj. Det er vigtigt at have noget dejligt undertøj til dit barn, da undertøjet både skal være let for barnet at bevæge sig i samtidig med at det skal være produceret i nogle milde stoffer der ikke kan irritere barnets sarte hud. Derfor kan du med stor fordel tage et kig i deres udvalg af undertøj til børn, og i dette få et indblik i deres lækre modeller, former, mærker og ikke mindst kvaliteter. Hvis du har behov for lidt vejledning før et evt. køb af undertøj, er du velkommen til at kontakte dem og få en snak om hvad du skal købe til dit barn. Tag et kig på deres hjemmeside lige her www.smafolk.dk og bliv inspireret af deres store udvalg af lækkert undertøj.

12 January 2017