Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

DEPECHE.

Clutch og crossbody taske til piger og kvinder

Kigger du efter tasker til teenagere og kvinder? Bestil bl.a. en clutch og crossbody taske på depeche-denmark.dk. Find accessories i høj kvalitet med skandinaviske trends - alt sammen fra danske DEPECHE.

Køb en clutch til teenagere plus voksne på www.depeche-denmark.dk

Ønsker du en lille taske? Køb en clutch i moderne eller vintage look fra DEPECHE. på deres officielle hjemmeside, hvor de mange kollektioner og accessories er udstillet. Bliv inspireret, og shop clutches i blødt skind og ruskind. Find den perfekte taske til teenageren og kvinden, som værdsætter feminin, dansk kvalitet med rå undertoner i form af detaljer som nitter og spænder. Der er ofte nye clutch bags at vælge imellem på websitet, så husk at tjekke tilbage regelmæssigt. Find unikke clutches med skulderrem eller uden skulderrem på www.depeche-denmark.dk, og kig også med fordel efter items i de andre kategorier derinde.

Rå crossbody taske med feminine touches - DEPECHE.

En crossbody taske fra DEPECHE. er også et populært valg til pigen eller kvinden, som ønsker stilsikre valg. Køb både crossbody tasker til teenagere og voksne via depeche-denmark.dk, som fører mange farver. Nogle crossover bags i sortimentet er lidt mere i vintage stil, imens andre er rå og moderne. Hvad er du mest til? Vælg crossbody tasker i flettet skind, med nitter, lynlås og andre ikoniske detaljer. Tag et kig på de feminine crossover bags nu, og find den rette til dit klædeskab. DEPECHE. har nemlig designet et pragtfuldt sortiment med crossbody tasker til piger med sans for nordiske styles og rå touches, der skaber en stilfuld, samlet helhed.

Mærket DEPECHE. har i noget tid imponeret med spændende kollektioner. Det er især skandinaviske styles, der skinner igennem og imponerer. Der vil altid være noget nyt og spændende på depeche-denmark.dk til dem, som kigger efter rå crossbody tasker eller en clutch i skind og læder. Ønsker du en flot skindpung eller en moderne læderjakke? Er du på udkig efter en fed skindnederdel, eller har du behov for et nyt læderbælte? Tøv ikke med at besøge denne webshop, der er den officielle for mærket.

14 January 2021