Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Mikkla Design

Snails neglelak til børn uden skadelige stoffer

Det er en ganske naturlig ting at små piger gerne vil klæde sig ud lige som deres mor gør eller som prinsesser eller andre forbilleder, eksempelvis med farverig neglelak. Det er også ganske naturligt at de fleste forældre undlader at lade deres døtre eller for den sags skyld sønner tage almindelig neglelak for voksne på. Heldigvis er Snails neglelak til børn det perfekte alternativ. Det er nemlig fremstillet uden skadelige stoffer, og er 100 % børnevenligt. Alle typer Snails neglelak til børn er fremstillet inden for EU, og overholder strenge krav om kvalitet. Samtidigt er der massevis af flotte farver du kan vælge imellem. Foruden Snails neglelak til børn så kan du også købe lipgloss fra samme producent på www.mikkla.dk.

Kids By Friis børnetøj i fine design

Foruden Snails neglelak til børn, så finder du også en masse andre spændende varer hos Mikkla Design. Det gælder blandt andet i kategorien med Kids By Friis børnetøj. Her bliver du blandt andet mødt af et fint udvalg i bordpynt til børnefødselsdagen, dukkehuse og fine lysestager (til når der er voksne til stede). Alt Kids By Friis børnetøj og Kids By Friis interiør holder et højt niveau af kvalitet, og der er massevis af charmerende og klassiske design at vælge imellem i kataloget.

6 May 2018