Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Stort udvalg af Champion 

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor passionen for smart tøj i juniorstørrelser, er i fokus. Hos Toldyouso.dk står de nemlig inde med et stort produktudvalg, der byder på juniortøj fra en lang række gode mærker. For eksempel forhandler hjemmesiden et bredt udvalg af mærket Champion. Udvalget herfra går på både t-shirts, bukser, hatte og meget andet. Dette finder du alt sammen i smarte designs, farver og med fede detaljer og tryk, der med sikkerhed kan falde i god jord hos dit barn. Med tøj fra Champion er du desuden altid sikret en høj kvalitet, der ikke er til at gå glip af. Tag et kig på hele udvalget fra Champion hos www.toldyouso.dk og få god inspiration til nye outfits.

Carhartt WIP sweatshirt i høj kvalitet

Foruden Champion kan du også være sikker på, at finde en lang række andre gode, kvalitetsrige brands, når du besøger Toldyouso.dk. Her står de altid inde med en lang række gode muligheder, når det kommer til modetøj til børn og unge. For eksempel kan du på hjemmesiden finde frem til Carhartt WIP sweatshirt. Her finder du et fint udvalg af sweatshirts samt trøjer og veste, som fås i flere flotte modeller, designs og farver. Disse forhandles både i et udvalg til piger og drenge, hvor du med sikkerhed kan finde frem til en sweatshirt, der falder i din smag. Dette er den rette mulighed for dig, der søger en smart sweatshirt i en god kvalitet. Find Carhartt WIP sweatshirt, når du besøger www.toldyouso.dk.

17 September 2021