Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Sportyfied

Klubshop med sportstøj til børn og unge

Sportyfied sælger sportstøj til alle inkl. størrelser til børn og unge. Det er en klubshop, der henvender sig til de teams, der ønsker en samlet løsning. Udover holdtøj kan private også købe T-shirts, bukser, træningsdragter m.fl. via webshoppen.

Sportyfied - en markedsledende klubshop

Det giver holdånd at spille i det samme tøj. Kigger du efter en samlet leverandør af spillertrøjer? Sportyfied er din klubshop med fuld frihed på alle hylder. Det betyder, du 100 % selv kan styre designet. Baseline er sporty tøj fra kvalitetsmærker som Joma, Adidas, Hummel og Craft. Denne klubshop henvender sig ikke kun til fodboldklubben. Der forhandles også tøj til håndbold, løb, fitness og mange andre sportsgrene. Holdånden er især vigtig hos børn i det danske klubliv. De gode oplevelser varer ved i livet og er med til at bygge karakter. Glæd børnene med holdtøj, de også bliver glade for at gå i. Klubshoppen Sportyfied forsyner dig med alt det, du har brug for. Det er også en klubshop inden for e-sport. I stigende grad konkurrerer de unge mod hinanden online, og det giver også fællesskab. Fordi at besejre fjenden i et computerspil er på ingen måde en nem affære.

Lækkert sportstøj til børn online

Køb sportstøj i fantastisk kvalitet enten til dig selv eller hele holdet. Du kan sagtens købe individuelt til børn og voksne via hjemmesiden. Sportyfied fører holdtøj til alle. Find sportstøj med logo fra dine favoritklubber, eller køb neutrale outfits. Ønsker du en simpel T-shirt med Danmarkslogo eller blot sportstøj uden tryk? Sportyfied sælger også løbesko og udstyr i høj kvalitet. Derfor kan du både købe sportstøj og tilbehør til et væld af sportsgrene. Glæd dine børn med de bedste outfits, eller shop sportstøj enkeltvis.

Sportyfied er en klubshop, der specialiserer sig i sportstøj til alle behov. De giver flere muligheder for at skabe dit eget holdtøj. Læs mere om, hvad de kan hjælpe dig med på forrige link. Du får den bedste service og rimelige priser.

14 July 2021