Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Småfolk

Find det rette legetøj til sjov og kreativ leg

Dine børn bør altid have mulighed, for at kunne udvikle sig, og den mest ideelle måde at gøre det på, er med brug af legetøj og spil, der kan holde børnenes interesse. Du finder derfor også et bredt udvalg af forskellige typer hos Småfolk, der har tøj til børn i forskellige aldre, samt spil og andet praktisk til børneværelset. Det er både bamser og dukker, samt en masse andet legetøj til både drenge og piger. Det er produkter der er både sjove og lærerige, som de med sikkerhed vil have det sjovt med sig selv og med andre. Udvalget hos Småfolk giver dem mulighed, for både at lege med sig selv, og med andre. Det er ideelt for børn med søskende, og selvfølgelig når deres venner kommer for at besøge dem.

Sødt og smukt badetøj online

Sommeren er den ideelle tid, at hoppe i vandet med hele familien. Det kræver så selvfølgelig også, at børnene har badetøj, så de kan være med ved vandet. Du kan hos Småfolk derfor også finde et bredt udvalg, til både piger og drenge, så I alle kan komme til stranden sammen. Med det rette tøj til badesæsonen, vil dine børn have den bedste oplevelse, når I er ved vandet. Med de forskellige designs og farver du finder, kan du være helt sikker på, at du vil finde det helt rigtige til dine børn. Hos Småfolk finder du ikke kun badetøj, men også badedyr og andet sjovt, der kan gøre oplevelsen ved stranden endnu bedre, for både dig og dine børn.

19 July 2017