Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

MillePerCille

MarMar børnetøj er alle pengene værd

Hos MillePerCille handler det om at give dig muligheden for at købe børnetøj i høj kvalitet med et lækkert design. Derfor kan du også købe MarMar børnetøj i webshoppen, som er et stilrent mærke. Der er et nedtonet design hvor tøjet bliver designet i basisfarver og med en fantastisk pasform. Det betyder, at dine børn vil elske at lege i tøjet, hvilket det selvfølgelig kan holde til grundet den høje slidstyrke. At børnene skal have muligheden for at lege er desuden noget som MarMar lægger stor vægt på, og derfor kan du også købe heldragter og termodragter som dine børn kan have på udenfor. Det er naturligvis også noget du kan finde hos MillePerCille, der elsker at forhandle MarMar børnetøj pga. deres ligeså store kærlighed til lækkert børnetøj. Så ønsker du at dine børn skal have klassisk cool børnetøj er MarMar det helt rigtige valg.

Tommy Hilfiger børnetøj er i den samme høje kvalitet som voksentøjet

Mange kender allerede Tommy Hilfiger, men det er ikke alle som er klar over at de også producerer børnetøj. Det er i samme stil som det traditionelle tøj til voksne og har den samme coolnes og kvalitet, som du kender fra kollektionerne til de voksne. Derudover er det naturligvis samme høje kvalitet og priser. Derfor er Tommy Hilfiger børnetøj også oplagt til at lade dine børn have på til familiesammenkomster og specielle lejligheder. Eller hvis du ønsker at dine børn skal have muligheden for at gå i tøj fra et kendt navn. Du kan se hele udvalget på webshoppen www.millepercille.dk, hvor du også kan bestille det lækre børnetøj fra. Desuden står personalet klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål på telefonen eller mailen. Rigtig god fornøjelse med det store udvalg fra mange kendte navne.

8 March 2017