Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Småfolk

Småfolk har et førende udvalg af beklædning til børn

Hos Småfolk kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags lækkert børnetøj til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er mange forskellige slags børne- og babytøj i sortimentet, og de går meget op i god kvalitet. De bruger ofte økologiske metervarer, hvilket giver en helt unik kvalitet, og det vil du også kunne mærke, når du køber tøj til dine børn i butikken. De kemikalier, som normalvis bruges i stoffer kan være skadelige for små børns sarte hud, og derfor laver Småfolk Øko-Tex certificeret børnetøj til gode priser og har helt sikkert designet noget lækkert børnetøj, som du vil elske til dine børn. Småfolk laver også legetøj og udstyr til forældre og børn i forbindelse med graviditet, amning, bleskift og andet. Find lige det, du skal bruge på deres hjemmeside www.smafolk.dk, hvor du kan være sikker på gode priser og god service.

Køb fx badetøj fra dette udvalg via hjemmesiden smafolk.dk

Hos Småfolk kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags børnetøj til gode priser. Du finder både sommertøj, vintertøj, overtøj, undertøj, fodtøj og badetøj i sortimentet. Gode badebukser, badedragter og bikinier laver de til gode priser, og de er i enestående kvalitet, som du også vil kunne mærke, når du får det i hånden. Der er mange forskellige flotte designs til både drenge og piger, og du vil helt sikkert elske de mange spændende og flotte badedragter og badebukser, som sælges i webshoppen. Find flot badetøj til gode priser, som du helt sikkert vil elske. Der er god grund til at vælge badetøj i god skånsom kvalitet fra butikken, for det er super godt at have på, meget fleksibelt og super komfortabelt. Det holder i lang tid og kan holde til leg ved strandkanten i lang tid. Du vil helt sikkert kunne klæde dine børn på til sommer med børnetøj fra butikken.

9 September 2017