Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Småfolk

Småfolk børnetøj skal ses

Der findes mange forskellige former for tøj til børn, der er praktisk for dem at gå i. Det er vigtigt at dit barn er tilfreds i det tøj han eller hun går i, og derfor finder du også børnetøj i forskellige designs hos www.smafolk.dk. Deres udvalg af produkter giver dig mulighed for at finde tøj i forskellige farver, med og uden print. Med deres kollektion der skifter 4 gange i året, vil du uden tvivl kunne finde det helt rigtige til alle årstider, så dit barn kan være klar til leg i både koldt og varmt vejr. Mangler du børnetøj kan du være helt sikker på at www.smafolk.dk har det helt rigtige udvalg.

Småfolk tøj til børn er populært

For dit barn er det selvfølgelig vigtigt at der er mulighed for at lege både vilde og stille lege. Eftersom børn er meget aktive er det selvfølgelig ideelt at du finder tøj, der giver dem muligheden for at have så meget frihed i deres bevægelse som muligt. Hos Småfolk kan du være helt sikker på, at du kan finde tøj, der er godt for dit barn. 85 % af det er nemlig lavet med Ecotex materialer, hvilket betyder der ikke er nogle giftige stoffer og kemikalier i de materialer der er brugt. Det vil derfor være ideelt for dit barn at lege i, såvel som at sove i. Har du brug for at finde tøj til dine børn, så vil det være helt ideelt, at du tager ind forbi https://www.smafolk.dk, der har et bredt udvalg af tøj til både drenge og piger.

2 April 2017