Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Her Babytøj


Søger du gode butikker med lækkert babytøj, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Her finder du forhandlere, der alle har kompetencerne til at rådgive dig i din søgen efter det helt rigtige tøj til din baby. Børnefamilier sætter høje kvalitetskrav til babytøjet. Det skal ikke bare være komfortabelt og holdbart. Yderligere forventes det, at babytøj er miljøvenligt og moderne. Det er svært for mange forhandlere at indfri børnefamiliers forventninger. Vi har samlet en liste over webshops, som har udmærket sig over mængden. Disse er i stand til at levere babytøj af en høj standard, og samtidig har de en meget kundecentreret tilgang til at drive forretning. Derfor er det let at blive serviceret og let at få svar på spørgsmål i tvivlstilfælde. Vi har sparet dig for at bruge din værdifulde tid på at researche babytøjsforhandlere. De fleste børnefamilier har rigeligt med gøremål, og vi håber vores guide kan spare dig både tid og penge.
Babytex Babytex

Hos babytex finder du lækkert babytøj, stof, tekstil og babyudstyr.. Vi gør meget ud af vores unikaprodukter som forhandles til priser så alle kan være med. Alle varer leveres 100 fragtfri.

Mælkechokolade Mælkechokolade

Hos Mælkechokolade kan du købe lækkert, og unikt babytøj og børnetøj fra 0-8 år. Se også vores fede retro babystrik, tasker, økologiske stofbleer og stofbind, personlige suttekæder, sutteflasker uden kemi og søde ting til din baby og børneværelset.

IdaT IdaT

IdaT laver lækkert tøj kendetegnet ved den humoristiske streg, der kan gøre en uhyggelig edderkop til den bedste ven i verden, og fantastiske farver. Kun på IdaT.dk kan du købe den fulde kollektion. Alle bomuldsvarer er Øko-Tex100 certificeret.

28 May 2014